Különleges rendezvénnyel készül a vidéki város: rengeteg embert várnak

HelloVidék   
  Megosztom
Különleges rendezvénnyel készül a vidéki város: rengeteg embert várnak

1984 után az idén is Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak szeptember 4-8. között. A neves lovas világeseményt újra az Eger melletti település rendezheti.

1984-ben hazánk nemzetközi elismerések sorát kapta a rendezésért, a magyar fogathajtást az élvonalba emelte, és sokan máig emlékeznek arra, hogy 40 évvel ezelőtt a versenyzők között Fülöp herceg is rajthoz állt. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint az eseményhez kapcsolódóan, állami támogatásból 22 kilométernyi utat újíthatnak fel, mintegy 2,4 milliárd forint értékben - írja az InfoStart.

Ez idő alatt a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet, míg a többi szakaszon a burkolat és az útpadka újul meg; emellett három hídnál magassági korrekciót is végeznek. A fejlesztés része a burkolati jelek festése és a közlekedési táblák cseréje is. Azonban az építkezés ideje alatt félpályás forgalomkorlátozás lesz. Az autósok Egerbakta-Bátor-Szúcs és Egercsehi felé kerülhetnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

fejlesztés

beruházás

szilvásvárad