Kutyások figyelem! Szépségversenyt rendeznek a leghelyesebb ebeknek

HelloVidék   
  Megosztom
Kutyások figyelem! Szépségversenyt rendeznek a leghelyesebb ebeknek

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

A nap folyamán megválasztják a Tisza-tó legszebb kutyusát, a Szurkolók az Állatokért állatvédelmi előadást tart, a gyerekek pedig asszisztált kutyás ügyességi versenyen mérhetik össze tudásukat, a nap jótékonysági tombolasorolással zárul. A Kutyás majálist Tiszafüred Város Önkormányzata, a Tappancs Segítőkutyások Egyesülete és a Segíts Velünk Tiszafüred Alapítvány rendezi meg.

A 11:00-kor kezdődő rendezvény egyből a legnépszerűbb programelemmel: a Tisza-tó Szépe kutyás szépségversennyel indul, ahol kortól, nemtől és ami a legfontosabb, hogy fajtától függetlenül várják a nevezőket.

Egy fajtatiszta és egy keverék csoportban lehet indítani a kutyákat, ezeken belül kistestű, valamint közepes- és nagytestű kategóriákban. Az ebeket a kutyakiállításokhoz hasonló szempontok szerint (séta és futás, valamint a fogsor megmutatása) fogja pontozni a két bíró: Udvardy László nemzetközi küllembíró és Somogyi Katalin mestertenyésztő.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

tiszafüred

kutya

szépségverseny