Döbbenet: kamerán kukkolják a vetkőző nőket ebben a vidéki szoláriumban?

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: kamerán kukkolják a vetkőző nőket ebben a vidéki szoláriumban?

Megdöbbent az egyik hölgy vendég a szombathelyi szoláriumban, amikor a plafonra pillantva meglátott egy kamerát, ami oda irányult, ahol ő percekkel azelőtt még meztelenül állt - írta meg Ripost. A nőt mélységesen felháborította az eset, feljelentést tett.

Ahogy a portál írja, a nő leöltözött, használta a gépet majd visszaöltözött. Eközben vette észre a plafonon a felette lévő kamerát, amin át akár kukkolhatták is őt. A nő az eset után úgy döntött, feljelentést tesz a rendőrségen. A pórul járt áldozat a Facebookon is megosztotta tapasztalatait, hiszen úgy gondolja: mindenkinek jogában áll tudni arról, hogy szolizás közben kamerázzák őket.

Ezután nem hagyta annyiban a dolgot és telefonon kérdőre vonta az üzemeltetőt. A hölgynek az üzemeltető azt válaszolta, tudja, hogy a kamera nem legális, ám szerinte az a cég hibázott, aki a megfigyelő rendszert telepítette.

Az üzemeltető azzal védekezett, hogy a kamera nem arra van beállítva

– folytatja a fiatal nő, akit ez a válasz cseppet sem nyugtatott meg.

Az esettel kapcsolatban a lap is megkereste a szóban forgó szolárium üzemeltetőjét, de cikkük megjelenéséig még nem kaptak választ. A sértett vendég feljelentést tett a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a lapnak megerősítették, hogy az esettel kapcsolatban valóban érkezett feljelentés, így a továbbiakban annak megalapozottságát a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szombathely

szolárium

szoli

kukkolás

kukkoló

rendőrség