Döbbenet: kamerán kukkolják a vetkőző nőket ebben a vidéki szoláriumban?

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: kamerán kukkolják a vetkőző nőket ebben a vidéki szoláriumban?

Megdöbbent az egyik hölgy vendég a szombathelyi szoláriumban, amikor a plafonra pillantva meglátott egy kamerát, ami oda irányult, ahol ő percekkel azelőtt még meztelenül állt - írta meg Ripost. A nőt mélységesen felháborította az eset, feljelentést tett.

Ahogy a portál írja, a nő leöltözött, használta a gépet majd visszaöltözött. Eközben vette észre a plafonon a felette lévő kamerát, amin át akár kukkolhatták is őt. A nő az eset után úgy döntött, feljelentést tesz a rendőrségen. A pórul járt áldozat a Facebookon is megosztotta tapasztalatait, hiszen úgy gondolja: mindenkinek jogában áll tudni arról, hogy szolizás közben kamerázzák őket.

Ezután nem hagyta annyiban a dolgot és telefonon kérdőre vonta az üzemeltetőt. A hölgynek az üzemeltető azt válaszolta, tudja, hogy a kamera nem legális, ám szerinte az a cég hibázott, aki a megfigyelő rendszert telepítette.

Az üzemeltető azzal védekezett, hogy a kamera nem arra van beállítva

– folytatja a fiatal nő, akit ez a válasz cseppet sem nyugtatott meg.

Az esettel kapcsolatban a lap is megkereste a szóban forgó szolárium üzemeltetőjét, de cikkük megjelenéséig még nem kaptak választ. A sértett vendég feljelentést tett a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a lapnak megerősítették, hogy az esettel kapcsolatban valóban érkezett feljelentés, így a továbbiakban annak megalapozottságát a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szombathely

szolárium

szoli

kukkolás

kukkoló

rendőrség