Még mindig lehet olcsón strandolni: ebben a fürdőben 1700 forintos belépővel indul a szezon

HelloVidék   
  Megosztom
Még mindig lehet olcsón strandolni: ebben a fürdőben 1700 forintos belépővel indul a szezon

Baráti árakkal nyitotta meg a szezont a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping: a fürdő a hét minden egyes napján nyitva tart, idén korán, már a húsvéti hosszú hétvégén megkezdték működésüket – írja a termalonline.hu. Jelenleg az előszezoni jegyár van érvényben náluk, ami azt jelenti, hogy egységesen 1700 forintért kínálják a strandolás élményét a korai látogatóknak.

Az Észak-Alföldön található Jászszentandrás községben az 1960-as évek óta működik a szabadtéri medencés termálfürdő, és habár ők is szezonálisan üzemelnek, ez nem csak a nyári nyitva tartást foglalja magában. Egyelőre a termálmedencét, a jakuzzit és a szaunát lehet igénybe venni, de a nyári főszezonban már négy medence várja a strandolókat. Hétfőn és csütörtökön 15 órától ingyen strandolhatnak a helyiek, akik egyébként 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

termálfürdő

strand

strandszezon

belépő árak

szórakozás