Ismét ellepik a Duna-parti várost a járműcsodák és a turisták: mutatjuk, milyen fesztiválokra készülnek

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét ellepik a Duna-parti várost a járműcsodák és a turisták: mutatjuk, milyen fesztiválokra készülnek

Ismét ellepik Esztergomot a járműcsodák, vélhetően több ezren keresik fel az Akkor és Most Jármű Expo-t. Az Akkor és Most Jármű Expo-régmúlt idők különlegességei mellett a Suzuki szakmai- és közönségdíjjal is jutalmazott autómodelljeit is megtekinthetjük. A járműkiállítás mellett a lampionos felvonulás is igazi közösségi élményt nyújt majd - derült ki a Magyar Suzuki Zrt. sajtóközleményéből,

Április 27-28-án immár hetedik alkalommal rendezik meg az Akkor és Most Jármű Expo-t a Rugby Club Hostel rendezvényterületén. A színes, egyben változatos járműkiállítás az elmúlt években nemcsak a helyiek, hanem a messzebbről érkezők körében is népszerűvé vált - közölte a Magyar Suzuki Zrt. sajtóközleményében.

Ahogy kiderült, idén is láthatunk majd számos, régmúlt időkből származó járművet, melyek a jelenkor két-, illetve négykerekű képviselőivel együtt alkotják majd a kiállítás anyagát. Lesznek minden korosztály igényeit kielégítő programok is, a mintegy egy évszázadot átívelő rádió, fotó és filmtechnikai eszközökből álló ipartörténeti kiállítás is minden bizonnyal érdekesnek bizonyul. A közlemény szerint a „Hang&Kép – A múlt innovációja a jelen inspirációja” bemutatón egyedülálló lehetőséget kapnak a látogatók arra, hogy tanulmányozzák eszközök változását és a készülékek társadalmi hatását is. Lesznek táncbemutatók, koncertek is, április 27-én a Ladánybene 27, míg másnap Radics Gigi lép színpadra.

A házigazda és az esemény főszponzora, a Magyar Suzuki Zrt., mely a teljes termékpalettáját bemutatja, így a díjnyertes autómodellek, vagyis a Vitara és az S-CROSS mellett Suzuki motorok és hajómotorok is ki lesznek állítva.

Járműkiállítás mellett a hajós felvonulás is igazi turisztikai attrakció

Több évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Lampionos Hajós Felvonulás is, amely szintén a tavaszi időszak egyik legnépszerűbb rendezvényének számít Esztergomban. A fényfüzérekkel, égőkkel és különböző dekorációs elemekkel díszített kenuk, csónakok április 30-án a Kis-Dunán haladnak majd végig. A program 20:45-kor fog kezdődni, a felvonulás műsorvezetője Szujó Zoltán lesz. Zárásként 22 órától az Anna and the Barbies koncertezik a Rugby Club Hostelnél.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

program

programajánló

esztergom