Ismét ellepik a Duna-parti várost a járműcsodák és a turisták: mutatjuk, milyen fesztiválokra készülnek

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét ellepik a Duna-parti várost a járműcsodák és a turisták: mutatjuk, milyen fesztiválokra készülnek

Ismét ellepik Esztergomot a járműcsodák, vélhetően több ezren keresik fel az Akkor és Most Jármű Expo-t. Az Akkor és Most Jármű Expo-régmúlt idők különlegességei mellett a Suzuki szakmai- és közönségdíjjal is jutalmazott autómodelljeit is megtekinthetjük. A járműkiállítás mellett a lampionos felvonulás is igazi közösségi élményt nyújt majd - derült ki a Magyar Suzuki Zrt. sajtóközleményéből,

Április 27-28-án immár hetedik alkalommal rendezik meg az Akkor és Most Jármű Expo-t a Rugby Club Hostel rendezvényterületén. A színes, egyben változatos járműkiállítás az elmúlt években nemcsak a helyiek, hanem a messzebbről érkezők körében is népszerűvé vált - közölte a Magyar Suzuki Zrt. sajtóközleményében.

Ahogy kiderült, idén is láthatunk majd számos, régmúlt időkből származó járművet, melyek a jelenkor két-, illetve négykerekű képviselőivel együtt alkotják majd a kiállítás anyagát. Lesznek minden korosztály igényeit kielégítő programok is, a mintegy egy évszázadot átívelő rádió, fotó és filmtechnikai eszközökből álló ipartörténeti kiállítás is minden bizonnyal érdekesnek bizonyul. A közlemény szerint a „Hang&Kép – A múlt innovációja a jelen inspirációja” bemutatón egyedülálló lehetőséget kapnak a látogatók arra, hogy tanulmányozzák eszközök változását és a készülékek társadalmi hatását is. Lesznek táncbemutatók, koncertek is, április 27-én a Ladánybene 27, míg másnap Radics Gigi lép színpadra.

A házigazda és az esemény főszponzora, a Magyar Suzuki Zrt., mely a teljes termékpalettáját bemutatja, így a díjnyertes autómodellek, vagyis a Vitara és az S-CROSS mellett Suzuki motorok és hajómotorok is ki lesznek állítva.

Járműkiállítás mellett a hajós felvonulás is igazi turisztikai attrakció

Több évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Lampionos Hajós Felvonulás is, amely szintén a tavaszi időszak egyik legnépszerűbb rendezvényének számít Esztergomban. A fényfüzérekkel, égőkkel és különböző dekorációs elemekkel díszített kenuk, csónakok április 30-án a Kis-Dunán haladnak majd végig. A program 20:45-kor fog kezdődni, a felvonulás műsorvezetője Szujó Zoltán lesz. Zárásként 22 órától az Anna and the Barbies koncertezik a Rugby Club Hostelnél.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

program

programajánló

esztergom