Nagy dobásra készül a vidéki nagyváros: mutatjuk, milyen programokkal várják a látogatókat a hétvégén

MTI   
  Megosztom
Nagy dobásra készül a vidéki nagyváros: mutatjuk, milyen programokkal várják a látogatókat a hétvégén

Félszáz csoport, több mint ezernégyszáz gyermek részvételével kezdődik el pénteken délután a 32. Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Szegeden.

A fesztivált több mint három évtizede azzal a szándékkal hívták életre, hogy bemutatkozási lehetőséget teremtsenek a kisebb Csongrád megyei néptánc csoportoknak. A rendezvény azonban néhány év után jelentősen bővült, ma már az ország minden részéből és a határon túlról is érkeznek Szegedre a fellépők színvonalas produkcióikkal.

A produkciókat neves néptáncpedagógusokból álló zsűri értékeli. A zsűri véleménye alapján állítják össze a két vasárnapi gála programját is, melyen hét-nyolc produkciót láthat majd a közönség a Szegedi Nemzeti Színházban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

szeged

fesztivál

kikapcsolódás