Nagy dobásra készül ez a vidéki város: rengeteg embert várnak

MTI   
  Megosztom
Nagy dobásra készül ez a vidéki város: rengeteg embert várnak

Az ArtColony Cered idén augusztusban is megrendezi a Ceredi Kortárs Nemzetközi Művésztelepet, melyet augusztus 10-én az összművészeti ArtPiknik zár majd.

A kiállítások, tárlatvezetések, zenei és színházi előadások mellett egyebek között jazzkoncert, házibuli, néprajzi gyűjteményből összeállított kiállítás, illetve a művésztelep idei alkotásaiból nyílt tárlat gazdagítja majd a programot.

Az ArtColony Cered az elmúlt csaknem 30 évben bebizonyította, hogyan lehet új életet adni egy településnek a művészet eszközével, most pedig azt szeretnék, ha szélesebb körben, országosan és európai szinten is megismernék a munkájukat.

A V4 szobrásztalálkozón cseh, lengyel, magyar és szlovák művészek alkothatnak közösen, de részt vesz a művésztelep idei munkájában a Beszterce Bányai Művészeti Egyetem is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

salgótarján

kiállítás

program