Sorra kapták a büntetéseket a hajdúsági horgászok: nem foglalkoznak a szigorú szabályokkal

HelloVidék   
  Megosztom
Sorra kapták a büntetéseket a hajdúsági horgászok: nem foglalkoznak a szigorú szabályokkal

A Hajdú - Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 18-án a rendőrséggel közösen horgászati ellenőrzési akciót hajtott végre, melyben Debrecen, Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Hajdúböszörmény és Hajdúnánás kapitányságai vettek részt - olvasható a Hajdú-Horgász Debrecen posztjában.

Segìtségünkre voltak még a Tiszavasvári mezőőri szolgálat, a Hajdúböszörményi mezőőri szolgálat tagjai, valamint a szövetség társadalmi halőrei is. Az akció során és a hosszú hétvége másik két napján 252 horgászt ellenőriztünk, 13 esetben kezdeményztünk feljelentést

- olvasható a bejegyzésben.

Egy személy érvénytelenített állami horgászjeggyel horgászott, de a hétvége favoritja az a férfi volt, aki a halőrök érkezésekor a 3. horgászkészségét vízbe dobta, ami nem süllyedt el, ezt követően átadott a halőrnek egy más nevére kiállított állami és területi jegyet.

A személyazonosság megállapìtása során azonban kiderült, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt horgászott, és mivel más okiratát szándékos megtévesztésből akarta felhasználni, a helyszìnre érkező rendőröknél magánokirattal való visszaélés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettünk

- emelték ki.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hajdú-bihar megye

horgász

büntetés

feljelentés

horgász