Sorra kapták a büntetéseket a hajdúsági horgászok: nem foglalkoznak a szigorú szabályokkal

HelloVidék   
  Megosztom
Sorra kapták a büntetéseket a hajdúsági horgászok: nem foglalkoznak a szigorú szabályokkal

A Hajdú - Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 18-án a rendőrséggel közösen horgászati ellenőrzési akciót hajtott végre, melyben Debrecen, Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Hajdúböszörmény és Hajdúnánás kapitányságai vettek részt - olvasható a Hajdú-Horgász Debrecen posztjában.

Segìtségünkre voltak még a Tiszavasvári mezőőri szolgálat, a Hajdúböszörményi mezőőri szolgálat tagjai, valamint a szövetség társadalmi halőrei is. Az akció során és a hosszú hétvége másik két napján 252 horgászt ellenőriztünk, 13 esetben kezdeményztünk feljelentést

- olvasható a bejegyzésben.

Egy személy érvénytelenített állami horgászjeggyel horgászott, de a hétvége favoritja az a férfi volt, aki a halőrök érkezésekor a 3. horgászkészségét vízbe dobta, ami nem süllyedt el, ezt követően átadott a halőrnek egy más nevére kiállított állami és területi jegyet.

A személyazonosság megállapìtása során azonban kiderült, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt horgászott, és mivel más okiratát szándékos megtévesztésből akarta felhasználni, a helyszìnre érkező rendőröknél magánokirattal való visszaélés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettünk

- emelték ki.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hajdú-bihar megye

horgász

büntetés

feljelentés

horgász