Hatalmas fesztivál vár: Szombathelyre gurulnak hétvégén a mozgó éttermek

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas fesztivál vár: Szombathelyre gurulnak hétvégén a mozgó éttermek

Változatos food truckok és 10 szombathelyi kötődésű zenekar mutatja be kínálatát hétvégén, a szombathelyi Food Truck Show-n. A gasztronómiai kínálat péntek 15:00-22:00 között, szombaton és vasárnap 12:00 és 22:00 óra között, a zenekarok pedig 16.00 és 22.00 között várják az érdeklődőket.

Részletes program:

05.24. péntek

  • 16.00-17.30 Báró és a Bluesstep. Vendég: Mike Gothard (Godfater) - Nemrég ünnepelte 70. születésnapját Zsoldos „Báró” Zoltán, Szombathely legendás blues gitárosa. Most is egy emlékezetes koncerttel készül az ország „másik” legjobb gitárosával, Gothard Misivel.
  • 20.30-22.00 AnimaSongS - Hazai pályán mutatkozik be Prieger Szabolcs új koncertprojektje. A zenész a az alapító-dalszerzővel és két másik volt Anima-taggal a klasszikus Anima-időszak legnagyobb dalait játssza újra, autentikus hangszerelésben. Az énekesnői poszton pedig Korponay Zsófi és Szalay Fatima énekli majd a Hajnal voltot, a 68-at, a Legyen így-et, a Csinálj gyereket és más klasszikus Anima dalokat!

05.25. szombat

  • 15.00-15.40 Bíborka és Bence - Szombathely legfrissebb és legtrendibb énekes-gitáros duója, Tóth Bíborka és Doma Bence.
  • 16.30-17.30 Sons Left Behind - Szombathelyi fiatalemberek 2023 óta Sons Left Behind néven hangokba fonják álmaikat, gondolataikat és érzéseiket. Dalaikat főként a blues, a rock és a népzenei műfajok ihlették. Az ambiciózus zenekar tagjai: Joó Máté énekes és gitáros, Kendik Péter zongorista, Tamás Áron szólógitáros és Kendik Dániel dobos és billentyűs.
  • 18.00-19.30 Zénó Elektrik - Hertelendy Zénó és gitárosleányai forrósítják fel rockslágerekkel a Fő teret!
  • 20.30-22.00 Tom Kondor’s Moonshine - A Tom Kondor’s Moonshine a XXI. század elején, a Nagy Koncert-Tilalom idején formálódott. A saját „rock-pop” receptúrájuk szerint elkészített, neves előadók dalaiból álló műsoruk csak a tilalom után vált a nagyközönség részére is elérhetővé. Azóta is a legjobbakat hozzák saját dalaik mellé, úgymint: Bryan Adams, Queen, Scorpions, Michael Jackson, Whitesnake, Guns ’N Roses, és mások…

05.26. vasárnap

  • 15.00-15.45 Bad Moon - A műsorban hazai- és világslágerek hangzanak el a Bad Moon zenekar előadásában. Az énekesek: Frua - Gerencsér Fruzsina és Tóth Dani
  • 16.30-17.30 That’s Right Baby - A vasárnap kora esti talpalávalót a fantasztikus That’s Right Baby zenekar szolgáltatja majd! A trió az 50-es évek klasszikus rockabilly és rock & roll zenéjét hozza el nekünk energikus tempókkal, dinamikus hangzásvilággal és a műfaj legdögösebb felállásával!
  • 18.00-19.15 Culture Cuvee - Hazai és külföldi slágerek egyedi köntösbe bújtatva. Az átdolgozások mellett saját dalai is megjelennek a szombathelyi és balaton-felvidéki zenészekből álló formációnak.
  • 20.30-21.30 Isis Big Band - A város legendás big bandje zárja majd a fesztivált. Klasszikus slágerekkel a régmúltból és a jelenből, kiváló énekesekkel és kiváló zenészekkel. Csillogó fények, pergő ritmusok, minőségi zene és a legnagyobb pop és rock slágerek újra gondolva, big band hangszerelésben. Ez az Isis Big Band, Pintér Róbert vezetésével!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

food truck

éttermek

food truck show

gasztronómia

szombathely