Hatalmas fesztivál vár: Szombathelyre gurulnak hétvégén a mozgó éttermek

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas fesztivál vár: Szombathelyre gurulnak hétvégén a mozgó éttermek

Változatos food truckok és 10 szombathelyi kötődésű zenekar mutatja be kínálatát hétvégén, a szombathelyi Food Truck Show-n. A gasztronómiai kínálat péntek 15:00-22:00 között, szombaton és vasárnap 12:00 és 22:00 óra között, a zenekarok pedig 16.00 és 22.00 között várják az érdeklődőket.

Részletes program:

05.24. péntek

  • 16.00-17.30 Báró és a Bluesstep. Vendég: Mike Gothard (Godfater) - Nemrég ünnepelte 70. születésnapját Zsoldos „Báró” Zoltán, Szombathely legendás blues gitárosa. Most is egy emlékezetes koncerttel készül az ország „másik” legjobb gitárosával, Gothard Misivel.
  • 20.30-22.00 AnimaSongS - Hazai pályán mutatkozik be Prieger Szabolcs új koncertprojektje. A zenész a az alapító-dalszerzővel és két másik volt Anima-taggal a klasszikus Anima-időszak legnagyobb dalait játssza újra, autentikus hangszerelésben. Az énekesnői poszton pedig Korponay Zsófi és Szalay Fatima énekli majd a Hajnal voltot, a 68-at, a Legyen így-et, a Csinálj gyereket és más klasszikus Anima dalokat!

05.25. szombat

  • 15.00-15.40 Bíborka és Bence - Szombathely legfrissebb és legtrendibb énekes-gitáros duója, Tóth Bíborka és Doma Bence.
  • 16.30-17.30 Sons Left Behind - Szombathelyi fiatalemberek 2023 óta Sons Left Behind néven hangokba fonják álmaikat, gondolataikat és érzéseiket. Dalaikat főként a blues, a rock és a népzenei műfajok ihlették. Az ambiciózus zenekar tagjai: Joó Máté énekes és gitáros, Kendik Péter zongorista, Tamás Áron szólógitáros és Kendik Dániel dobos és billentyűs.
  • 18.00-19.30 Zénó Elektrik - Hertelendy Zénó és gitárosleányai forrósítják fel rockslágerekkel a Fő teret!
  • 20.30-22.00 Tom Kondor’s Moonshine - A Tom Kondor’s Moonshine a XXI. század elején, a Nagy Koncert-Tilalom idején formálódott. A saját „rock-pop” receptúrájuk szerint elkészített, neves előadók dalaiból álló műsoruk csak a tilalom után vált a nagyközönség részére is elérhetővé. Azóta is a legjobbakat hozzák saját dalaik mellé, úgymint: Bryan Adams, Queen, Scorpions, Michael Jackson, Whitesnake, Guns ’N Roses, és mások…

05.26. vasárnap

  • 15.00-15.45 Bad Moon - A műsorban hazai- és világslágerek hangzanak el a Bad Moon zenekar előadásában. Az énekesek: Frua - Gerencsér Fruzsina és Tóth Dani
  • 16.30-17.30 That’s Right Baby - A vasárnap kora esti talpalávalót a fantasztikus That’s Right Baby zenekar szolgáltatja majd! A trió az 50-es évek klasszikus rockabilly és rock & roll zenéjét hozza el nekünk energikus tempókkal, dinamikus hangzásvilággal és a műfaj legdögösebb felállásával!
  • 18.00-19.15 Culture Cuvee - Hazai és külföldi slágerek egyedi köntösbe bújtatva. Az átdolgozások mellett saját dalai is megjelennek a szombathelyi és balaton-felvidéki zenészekből álló formációnak.
  • 20.30-21.30 Isis Big Band - A város legendás big bandje zárja majd a fesztivált. Klasszikus slágerekkel a régmúltból és a jelenből, kiváló énekesekkel és kiváló zenészekkel. Csillogó fények, pergő ritmusok, minőségi zene és a legnagyobb pop és rock slágerek újra gondolva, big band hangszerelésben. Ez az Isis Big Band, Pintér Róbert vezetésével!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

food truck

éttermek

food truck show

gasztronómia

szombathely