Átadják a világrekorder sátoraljaújhelyi gyalogos kötélhidat: el sem hinnéd, milyen drága a belépő!

HelloVidék   
  Megosztom
Átadják a világrekorder sátoraljaújhelyi gyalogos kötélhidat: el sem hinnéd, milyen drága a belépő!

Nagy izgalmak elé nézünk 2024. június 4-én, ugyanis a Nemzeti Összetartozás Napján, ünnepélyes keretek között, átadásra kerül a Nemzeti Összetartozás Hídja, avagy a Zemplén723! – jelentette be a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark a Facebook oldalán.

Az átadó ünnepség 2024. június 4-én lesz, amelyen csak a meghívott vendégek vehetnek részt, ezt követően 2024. június 5-én a sátoraljaújhelyi és a sárospataki lakosok ingyenesen kipróbálhatják a hidat, lakcímkártya felmutatása ellenében. 2024. június 6-tól minden látogató számára megnyílnak a kapui a Szár-hegyet és a Várhegy tetejét összekötő világrekorder hosszú, kétirányú gyalogos kötélhídjának.

A híd nyitvatartási ideje megegyezik majd a Zemplén Kalandparkéval, így tehát 10:00-tól 19:00-ig lesz látogatható. A hídra való belépés ára 5.000 Ft. A sátoraljaújhelyi ill. sárospataki lakosok számára 20% kedvezményt biztosítanak a jegyárakból, melyet majd a Vár látogatóközpont pénztárában tudnak érvényesíteni a lakcímkártya felmutatásával.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

sátoraljaújhely

híd

utazás

szórakozás

zemplén kalandpark