Új állatfajt fedeztek fel Magyarországon!

HelloVidék   
  Megosztom
Új állatfajt fedeztek fel Magyarországon!

Csongrád megyében a Magyar Madátrani Egyesület csoportja jelentette, hogy a szegedi madarászok egy lazúrcinegét vettek észre a szegedi Fehér-tavon található Algyői-főcsatorna nádasában - írja a 444.hu.

A lazúrcinege (Cyanistes cyanus) a cinegefélék családjába tartozó énekesmadár, elsősorban Ázsiában költ, hozzánkhoz legközelebb Fehéroroszországban.

Eddig még csak kékcinegével hibrid példányai fordultak elő Magyarországon; igazán ritka kóborló fajról van szó. Ezzel a felfedezéssel egyel nőtt a hazánkban előforduló fajok száma.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

természet

cinege

állatfaj