Te is szoktál Volán busszal utazni? Akkor ennek a hírnek örülni fogsz

MTI   
  Megosztom
Te is szoktál Volán busszal utazni? Akkor ennek a hírnek örülni fogsz

A Volánbusz Zrt. flottája 115 darab új típusú autóbusszal (100 Credo és 15 MAN Neoplan Tourliner) bővült 10 milliárd forint értékben, az autóbuszok 80 százaléka magyar gyártmány - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pénteken Budapesten.

A közösségi közlekedés fejlesztés érdekében a kormány célja a kényelmes, biztonságos, megfizethető, környezetkímélő és magyar autóbuszok közlekedtetése - nyilatkozta a miniszter.

A már forgalomba került 115 autóbusszal együtt a következő időszakban összesen 201 modern jármű áll forgalomba. A teljes flotta beszerzési értéke meghaladta a 17 milliárd forintot - ismertette Dávid Ilona, a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Palkovics László azt is bejelentette, hogy két éven belül Magyarországon is kiépül - amerikai mintára - az iskolabusz-hálózat rendszere. A miniszter az új beszerzésekről megjegyezte, hogy a lépés illeszkedik az Innovációs és Technológiai Minisztérium buszstratégiájába, amelynek központi eleme a Magyarországon gyártott autóbuszok használata.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

volán

busz

iskolabusz

közlekedés