Kiderült melyik Magyarország legrendezettebb vasútállomása!

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült melyik Magyarország legrendezettebb vasútállomása!

Ófehértón ma ünnepélyes keretek között felavatták „A legrendezettebb vasútállomás 2018” emléktáblát. A MÁV idén nyáron kiírt országos versenyét 45 vasútállomás közül az ófehértói nyerte.

A MÁV még a nyáron kétfordulós versenyt hirdetett – A legrendezettebb vasútállomás 2018 címmel – a vasúttársaság tulajdonában, illetve üzemeltetésében lévő vasútvonalakon működő pályaudvarok, állomások és megállóhelyek számára, derül ki a MÁV Zrt. közleményéből. A kísérleti jelleggel meghirdetett versengésre összesen 45 állomást és megállóhelyet neveztek az ott dolgozó vasutasok. A versenyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ófehértó vasútállomása nyerte, Pocsaj-Esztár és Zalaszentiván pedig megosztott második helyezést ért el.

Az utazóközönség érdekében az állomási környezet szépítése terén végzett odaadó munkáért és a versenyen való részvételért az ófehértói vasutasok elismerő oklevelet vehettek át és pénzjutalomban is részesültek.

Büszkeség tölt el, hogy idén a 2500 lelket számláló Ófehértó nyerte ezt a címet. Ófehértó önkormányzata változatlanul nyitott az együttműködésre, és továbbra is partner az állomás környezetének fejlesztésében.

- mondta el Simon József polgármester.

Az önkormányzat karácsonyi fényfüzéreket ajándékozott a vasutasoknak, hogy karácsony közeledtével még hangulatosabb állomás várja a településre vonattal érkezőket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vonat

máv

verseny

vasút

vasútállomás