Egyre vonzóbb úti cél Borsod: mutatjuk a legújabb fejlesztéseket!

HelloVidék   
  Megosztom
Egyre vonzóbb úti cél Borsod: mutatjuk a legújabb fejlesztéseket!

Több mint 10 milliárd forint többlettámogatást ítélt meg a Kormányzat a diósgyőri vár további rekonstrukciójára – olvasható a Magyar Közlöny egyik legfrissebb számában (214.)

A vár újjáépítésének második üteme, és a vár környékének rendezése összesen 16 milliárd forintból valósul meg, és várhatóan 2021-ben fejeződik be.

Ezzel egyidejűleg a Miskolctapolcai Strandfürdő közel 13 milliárdos támogatásáról szóló okirat is elkészült. A közlemény szerint Miskolcé lesz Közép-Európa legmesésebb középkori vára, és az egyik legmodernebb fürdőkomplexuma.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

borsod

miskolc

vár

fürdő

fejlesztés

beruházás