Így tanítják a fiatalokat közlekedni: hazánkban elsőként indult ilyen program

HelloVidék   
  Megosztom
Így tanítják a fiatalokat közlekedni: hazánkban elsőként indult ilyen program

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya, Dr. Kahler Ilona Márta, a Debreceni Törvényszék elnöke, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviseletében Pintér Tamás tűzoltó ezredes, igazgató-helyettes 2019. március 12-én együttműködési megállapodást írt alá a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon, amelynek célja a rendőrség „Törés-Pont” elnevezésű közlekedésbiztonsági programjának további népszerűsítése - írja a debreceninap.hu.

A portál szerint a rendőrség, a bíróság és a katasztrófavédelem számára rendkívül fontos a fiatalok és a középiskolákban tanuló diákok biztonságos közúti közlekedésre nevelése, ezért az együttműködés célja az újabb generációk közlekedési moráljának javítása. A preventív és oktató jellegű előadásokon megtörtént tragikus eseményeket szemléltetnek.

Magyarországon elsőként Hajdú-Bihar megyében indult el a TÖRÉS-PONT baleset-megelőzési program, amely az Egyesült Királyságban és Németországban már sikeresen működik. A projekt hazai mottója az, hogy "a baleseteket emberek okozzák". A halálos közúti balesetek kiemelzését a rendőrség, a bíróság, a mentőszolgálat, valamint a katasztrófavédelem szemszögéből Suba István r. főhadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára, Dr. Tóth Ildikó a Hajdúböszörményi Járásbíróság elnöke, Horváth István a Debreceni Mentőállomás mentőápolója és Hadházi Dániel tűzoltó őrmester mutatja be.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

közlekedésbiztonság

rendőrség

bíróság

katasztrófavédelem