Így tanítják a fiatalokat közlekedni: hazánkban elsőként indult ilyen program

HelloVidék   
  Megosztom
Így tanítják a fiatalokat közlekedni: hazánkban elsőként indult ilyen program

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya, Dr. Kahler Ilona Márta, a Debreceni Törvényszék elnöke, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviseletében Pintér Tamás tűzoltó ezredes, igazgató-helyettes 2019. március 12-én együttműködési megállapodást írt alá a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon, amelynek célja a rendőrség „Törés-Pont” elnevezésű közlekedésbiztonsági programjának további népszerűsítése - írja a debreceninap.hu.

A portál szerint a rendőrség, a bíróság és a katasztrófavédelem számára rendkívül fontos a fiatalok és a középiskolákban tanuló diákok biztonságos közúti közlekedésre nevelése, ezért az együttműködés célja az újabb generációk közlekedési moráljának javítása. A preventív és oktató jellegű előadásokon megtörtént tragikus eseményeket szemléltetnek.

Magyarországon elsőként Hajdú-Bihar megyében indult el a TÖRÉS-PONT baleset-megelőzési program, amely az Egyesült Királyságban és Németországban már sikeresen működik. A projekt hazai mottója az, hogy "a baleseteket emberek okozzák". A halálos közúti balesetek kiemelzését a rendőrség, a bíróság, a mentőszolgálat, valamint a katasztrófavédelem szemszögéből Suba István r. főhadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára, Dr. Tóth Ildikó a Hajdúböszörményi Járásbíróság elnöke, Horváth István a Debreceni Mentőállomás mentőápolója és Hadházi Dániel tűzoltó őrmester mutatja be.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

közlekedésbiztonság

rendőrség

bíróság

katasztrófavédelem