Bezárt az egyik legnépszerűbb balatoni kemping

24.hu   
  Megosztom
Bezárt az egyik legnépszerűbb balatoni kemping

Bár egyre népszerűbb úti cél lett a Zala Kemping és Üdülőfalu, a 24.hu információi szerint bezárt az egyik legnagyobb tóparti balatoni kemping.

A 24.hu információi szerint megszűnt az egyik legnagyobb tóparti balatoni kemping. A Balatontourist oldalán az alábbiak olvashatóak:

A Balatontourist azt az információt adta a lapnak, hogy a Zala Kemping és Üdülőfalu tulajdonosa felújítja a szálláshelyet, de a hely tulajdonosai még nem válaszoltak az Index megkeresésére. Tavaly a B.my.Lake fesztivált Zamárdi helyett a keszthelyi Zala Kempingben szervezték, idén azonban visszaköltözik Zamárdiban.

Nagy Gábor, a Balatontourist ügyvezetője még 2017-ben nyilatkozta a Magyar Időknek azt, hogy egyre népszerűbb a Zala Kemping, valamint

a látogatottság szempontjából idén a balatonfü­redi Füred Kemping és Üdülőfalu volt a legnépszerűbb, itt az összes vendég 23 százalékát regisztrálták, míg a kempingezők több mint fele a Siófok-Szabadi­fürdőn lévő Aranypart és a szemesi Vadvirág üdülőfalvakban szállt meg. Emellett jelentős a révfülöpi Napfény, az ex-autós­kempingként jegyzett Mira­bella és a keszthelyi Zala Kemping látogatottsága.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

zala

kemping

zamárdi

keszthely