Ideiglenes forgalmi rend az M1-en: felújítás kezdődik az autópályán

MTI   
  Megosztom
Ideiglenes forgalmi rend az M1-en: felújítás kezdődik az autópályán

Az M1-es autópályán idén 43 kilométernyi szakaszon kezdődnek felújítási munkák, a beavatkozások első ütemeként az 54-es és a 61-es kilométerszelvények között, Tatabánya térségében végeznek karbantartást.

A társaság tájékoztatása szerint az ideiglenes forgalmi rend kialakítását 2019. március 18-21. között végzi el a bicskei mérnökség.

A beruházás összege meghaladja a kétmilliárd forintot, a munkálatok a Hegyeshalom felé vezető oldalt érintik, a Harkályos pihenő és Tatabánya-Újváros között.

A külső és a leállósávon végzett munkák alatt az 58-as kilométerszelvénynél található Turul pihenőhely zárva lesz.

Időszakosan, várhatóan 2019. március 21-31. között a tatabánya-óvárosi, míg 2019. május 7-17. között a tatabánya-újvárosi csomópontot is lezárják.

Címlapkép: MTI / Bodnár Boglárka

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tatabánya

útfelújítás

autópálya

lezárás