Ideiglenes forgalmi rend az M1-en: felújítás kezdődik az autópályán

MTI   
  Megosztom
Ideiglenes forgalmi rend az M1-en: felújítás kezdődik az autópályán

Az M1-es autópályán idén 43 kilométernyi szakaszon kezdődnek felújítási munkák, a beavatkozások első ütemeként az 54-es és a 61-es kilométerszelvények között, Tatabánya térségében végeznek karbantartást.

A társaság tájékoztatása szerint az ideiglenes forgalmi rend kialakítását 2019. március 18-21. között végzi el a bicskei mérnökség.

A beruházás összege meghaladja a kétmilliárd forintot, a munkálatok a Hegyeshalom felé vezető oldalt érintik, a Harkályos pihenő és Tatabánya-Újváros között.

A külső és a leállósávon végzett munkák alatt az 58-as kilométerszelvénynél található Turul pihenőhely zárva lesz.

Időszakosan, várhatóan 2019. március 21-31. között a tatabánya-óvárosi, míg 2019. május 7-17. között a tatabánya-újvárosi csomópontot is lezárják.

Címlapkép: MTI / Bodnár Boglárka

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tatabánya

útfelújítás

autópálya

lezárás