Autósok, figyelem! Durva razziába kezd ma a rendőrség: erre kell figyelni!

Pénzcentrum   
  Megosztom
Autósok, figyelem! Durva razziába kezd ma a rendőrség: erre kell figyelni!

Ma reggel 6 órától kezdte meg a huszonnégy órás sebességellenőrző akcióját a rendőrség. Az ilyen akciók során évente átlagosan négyezer gyorshajtót bírságolnak meg.

Országos sebességellenőrzési akcióba kezdett a rendőrség április 3-án, szerdán reggel. A Speedmarathon elnevezésű, 24 órás ellenőrzést már ötödik alkalommal tartják meg Magyarországon. Az akció során minden sebességmérő eszközt bevetnek a helyszíneken, legyen szó fix telepítésű, hordozható vagy mozgó autóba szerelt berendezésről – írja a Pénzcentrum.

A TISPOL által szervezett országos sebességmérés ma reggel 6 órakor kezdődött. A rendőrség előzetesen a lakosságot is megkérdezte, hol lenne érdemes sebességet ellenőrizni, ennek keretein belül több mint 1800 helyszínre érkezett ajánlás. A legtöbb helyszínt Budapesten, Pest Megyében és Győr-Moson-Sopron megyében ajánlották.

A huszonkilenc országra kiterjedő Speedmarathon keretein belül a rendőrök nemcsak a gyorshajtókat tervezik kiszűrni a forgalomból, hanem azokat is, akik esetleg ittasan, vagy biztonsági öv használata nélkül ülnek volán mögé.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

sebességmérés

akció

országos

speedmarathon