Autósok, figyelem! Durva razziába kezd ma a rendőrség: erre kell figyelni!

Pénzcentrum   
  Megosztom
Autósok, figyelem! Durva razziába kezd ma a rendőrség: erre kell figyelni!

Ma reggel 6 órától kezdte meg a huszonnégy órás sebességellenőrző akcióját a rendőrség. Az ilyen akciók során évente átlagosan négyezer gyorshajtót bírságolnak meg.

Országos sebességellenőrzési akcióba kezdett a rendőrség április 3-án, szerdán reggel. A Speedmarathon elnevezésű, 24 órás ellenőrzést már ötödik alkalommal tartják meg Magyarországon. Az akció során minden sebességmérő eszközt bevetnek a helyszíneken, legyen szó fix telepítésű, hordozható vagy mozgó autóba szerelt berendezésről – írja a Pénzcentrum.

A TISPOL által szervezett országos sebességmérés ma reggel 6 órakor kezdődött. A rendőrség előzetesen a lakosságot is megkérdezte, hol lenne érdemes sebességet ellenőrizni, ennek keretein belül több mint 1800 helyszínre érkezett ajánlás. A legtöbb helyszínt Budapesten, Pest Megyében és Győr-Moson-Sopron megyében ajánlották.

A huszonkilenc országra kiterjedő Speedmarathon keretein belül a rendőrök nemcsak a gyorshajtókat tervezik kiszűrni a forgalomból, hanem azokat is, akik esetleg ittasan, vagy biztonsági öv használata nélkül ülnek volán mögé.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

sebességmérés

akció

országos

speedmarathon