Utazz vonattal a Gerecse-túrára: alkalmi jegyet biztosít a MÁV

MTI   
  Megosztom
Utazz vonattal a Gerecse-túrára: alkalmi jegyet biztosít a MÁV

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít Tatabányára, az április 27-i Gerecse-teljesítménytúrára utazóknak. A várhatóan nagyobb utasforgalom miatt több egységgel közlekedik néhány reggeli és délutáni motorvonat.

A kedvezmény másodosztályra szól, első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban április 26-tól vehető igénybe, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, április 28-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti menetjegy kizárólag a MÁV-START által üzemletett pénztárban vásárolható meg. Jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, Vonatinfó alkalmazás) nem lehet vásárolni ezt a jegytípust.

A kedvezményes retúrjegyet visszautazás előtt le kell bélyegeztetni Tatabányán, a Vértes Agorája bejárata előtti területen, a MÁV-START mobilpénztáránál április 27-én, szombaton 8 és 18 óra közötti időpontban. Ennek hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

A várható nagyobb utasforgalom miatt a Déli pályaudvarról 6:20-kor és 8:20-kor, illetve a Tatabányáról 16:40-kor és 18:40-kor induló motorvonatok három egységgel, erősítve közlekednek. Bővebb információkat itt találsz.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

máv

túra

máv-start

jegy

kedvezmény

gerecse

teljesítménytúra