Földrengés rázta meg Fejér megyét: itt vannak az infók

HelloVidék   
  Megosztom
Földrengés rázta meg Fejér megyét: itt vannak az infók

A Richter-skála szerinti 2,4-es erősségű földmozgást a lakosság nem érzékelte - írta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményében.

Az MTA CSFK GGI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium közleménye szerint 2019. május 16-án földrengés volt a Fejér megyei Móron, mintegy öt kilométeres mélységben. A földmozgás erőssége 2,4- es erősségű volt a Richter-féle skálán. A földrengés észleléséről nem érkezett lakossági bejelentés a katasztrófavédelem műveletirányítási központjába, károkat egyelőre nem jelentettek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellividék

földrengés

fejér megye

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság

fejér

földmozgás