Kisállattal utaznál? Ezek a legjobb állatbarát szálláshelyek most Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Kisállattal utaznál? Ezek a legjobb állatbarát szálláshelyek most Magyarországon

Közeleg a nyár, sok gazdinak okoz gondot, hogy hová tegye addig a cicáját, kutyáját, amíg ő nyaral. Persze vannak segítőkész rokonok, barátok, akik jó esetben megetetik a házikedvencet, sőt akár egy cica- vagy kutyapanzióba is elvihető a szeretett állat. De mennyivel ideálisabb, ha magunkkal vihetjük? A Bónusz Brigád ajánlatai között különösen népszerűek az állatbarát szállások – miért lenne otthon egyedül a kutyánk (vagy vállalkozó szellemű macskánk), ha az erdőben is szaladgálhat velünk?

A Bónusz Brigád összegyűjtötte az elmúlt év legnépszerűbb állatbarát szállásait – ezeket vásárolták legtöbben az oldalon az utazni vágyók.

Belföldön még kastélyba is mehetnek

Úgy tűnik, hogy a háziállatok a legelegánsabb szálláshelyekről sincsenek már kitiltva, egyre népszerűbb az a tendencia, hogy három-, négycsillagos szállásokon is szívesen látott vendégek az állatok. A legnépszerűbb magyar szállás a zalacsányi Battyhyány Kúria & Golf Resort volt. Ide 3 napra érkeztek legtöbben, olyanok, akiknek számított az, hogy házikedvencük is velük töltheti itt ezt a pár napot.

Második helyen az egerszalóki D&A Vendégház végzett, ide páros felfrissülésre várták a bónusz vásárlóit, akik akár házikedvencükkel is érkezhettek a wellness-pihenésre.

Harmadik helyen a zalacsányi Batthyány Kastélyhotel, negyedik helyen pedig egy őszi-téli dombóvári kikapcsolódás végzett a Hotel Európában - kutyák-macskák már kastélyban is kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait.

A legnépszerűbb állatbarát szállások listáján ezután szerepel még a hajdúszoboszlói Hotel Aurum Family és a szilvásváradi Harmonia Wellness Villa. Szilvásváradon remek túrákat lehet tenni, a Szalajka-völgyben sétálhatunk, míg a négylábúak szabadon szaladgálhatnak – garantáltan jobban fogják érezni magukat, mint otthon egyedül vagy egy kutyapanzióban.

A környező országokba is szívesen viszik a házikedvenceket

Repülőre ülni kutyával kicsit bonyolultabb (bár nem megoldhatatlan) szervezést igényel, azonban autós kirándulásra bátran vállalkozhatunk velük. Ehhez is szükséges oltási könyv, chip a kutyának és kisállat-útlevél - az útlevél csak érvényes veszettség elleni oltás meglétével érvényes, és csak így használható utazáshoz. Persze mindenképp nézzünk utána az érvényes jogszabályoknak, amik a célzott országba való belépésre vonatkoznak.

A Bónusz Brigád külföldi utazási ajánlatai közül a legnépszerűbbnek egy Magas-Tátra látogatás bizonyult, itt a Hotel Euforia várja örömmel a négylábú vendégeket is. A második helyen egy karintiai feltöltődés végzett, a harmadik legnépszerűbb pedig a prágai A&O Hotel bizonyult, ahol szintén szívesen látott vendégek az állatok. Népszerű volt még egy római pihenés az Il Romoli Hotelben és egy szlovéniai nyaralás a négycsillagos Hotel Habakukban.

Néhány szálloda pár ezer forintos felárat kér a kutyák, macskák elhelyezéséért, de sok helyen teljesen ingyenesen bevihetők a házikedvencek. Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy ilyen széles kínálatból lehessen válogatni, ha valaki kutyával szeretett volna nyaralni: a Bónusz Brigád oldalain jelenleg is több száz ilyen ajánlat között válogathat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

pihenés

szállás

szálloda

hotel

állatbarát

kutyabarát

macskabarát

szálláshely

panzió