Keress más utat: betiltják a teherautó-forgalmat a 35-ös főút egyik szakaszán

MTI   
  Megosztom
Keress más utat: betiltják a teherautó-forgalmat a 35-ös főút egyik szakaszán

Korlátozott forgalmú övezet lesz a 35-ös főút borsodi szakasza, mert június elsejétől nem hajthatnak rá a 20 tonnánál nehezebb tehergépjárművek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

Közleményük szerint a Nyékládháza-Debrecen főút borsodi szakaszán "Tehergépkocsival behajtani tilos" jelzéseket (kivéve áruszállítás, kivéve mezőgazdasági vontató) helyeznek ki a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. azt írta: a súlykorlátozás bevezetését forgalombiztonsági szempontok és az érintett útszakasz jelentősen teherforgalma indokolta. A korlátozás célja, hogy Nagycsécs és Sajószöged lakott területét védjék a járművek okozta környezeti hatásoktól, tehermentesítsék a településeket a teherautóktól, olvasható a közút közleményében.

Fotó: MTVA/Oláh Tibor

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

borsod

autóút

teherautó

korlátozás

forgalom

kamion