Halálos karambol az M5-ösön: félpályás útzár Szeged felé

MTI   
  Megosztom
Halálos karambol az M5-ösön: félpályás útzár Szeged felé

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Szeged felé Kecskemét térségében vasárnap délelőtt, a helyszínelés ideje alatt csak az egyik sáv járható - közölte a rendőrség az internetes oldalán. Hasonló a forgalmi helyzet az M6-oson is, ott motoros és mentőautó ütközött az autópálya dunaújvárosi szakaszán.

A közlemény szerint az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 78-as kilométer közelében egy személygépkocsi az árokba hajtott. Egy férfi a helyszínen meghalt, egy ember megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda külső sávját, a forgalom a belső sávban rendőri irányítás mellett folyamatosan halad.

Baleset az M6-oson is

Motoros és mentőautó ütközött az M6-os autópálya dunaújvárosi szakaszán vasárnap délelőtt, a helyszínelés idejére fél pályán lezárták a balesettel érintett útszakaszt - közölte a rendőrség internetes oldalán.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött a motoros és a mentőautó az M6-os autópálya 71-es kilométerénél Dunaújváros térségében, a motoros könnyű sérüléseket szenvedett.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

karambol

baleset

autópálya

m5

m6