Halálos karambol az M5-ösön: félpályás útzár Szeged felé

MTI   
  Megosztom
Halálos karambol az M5-ösön: félpályás útzár Szeged felé

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Szeged felé Kecskemét térségében vasárnap délelőtt, a helyszínelés ideje alatt csak az egyik sáv járható - közölte a rendőrség az internetes oldalán. Hasonló a forgalmi helyzet az M6-oson is, ott motoros és mentőautó ütközött az autópálya dunaújvárosi szakaszán.

A közlemény szerint az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 78-as kilométer közelében egy személygépkocsi az árokba hajtott. Egy férfi a helyszínen meghalt, egy ember megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda külső sávját, a forgalom a belső sávban rendőri irányítás mellett folyamatosan halad.

Baleset az M6-oson is

Motoros és mentőautó ütközött az M6-os autópálya dunaújvárosi szakaszán vasárnap délelőtt, a helyszínelés idejére fél pályán lezárták a balesettel érintett útszakaszt - közölte a rendőrség internetes oldalán.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött a motoros és a mentőautó az M6-os autópálya 71-es kilométerénél Dunaújváros térségében, a motoros könnyű sérüléseket szenvedett.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

karambol

baleset

autópálya

m5

m6