Autósok, figyelem! Ezen a térképen bármikor megnézheted, hol vannak a traffipaxok

Index   
  Megosztom
Autósok, figyelem! Ezen a térképen bármikor megnézheted, hol vannak a traffipaxok

40 országban, köztük Magyarországon is elindította a Google Maps azt a szolgáltatását, amelyben előre telepített és mobil traffipaxokat valamit a megengedett sebességet jelzi a sofőrök számára - írja az index.hu.

A portál szerint azokat a felhasználók áltak feltöltött adtokat használják majd, mint a Waze - hiszen ez is a Google tulajdonában van. Jelenleg még arról nem tudni semmit, hogy a már bevált és ismert szolgáltatás más funkcióit is át fogják-e tenni a térképes alkalmazásba: mint például a dugók, balesetek jelzése.

Annak viszont örülhetnek a felhasználók, hogy a Googleg Maps jelezni fogja az adott úton megengedett sebességet, épp úgy, ahogy a Waze felületén is látszik. Emellett itt is egy kicsi traffipax ikon fogja mutatni, hogy az útszakaszon várható-e sebességmérés.

A térkép, ahogy eddig is az Android és az iOS felhasználók számára is elérhető lesz, viszont kezdetben csak az Android felhasználók tudnak majd bejelölni balesetet, mérést vagy egyéb közlekedési helyzetet. Azt jó, ha tudjuk, hogy Németországban, Franciaországban vagy Svájcban nem lesz elérhető a szolgáltatás, mivel ott ott a hatályos jogszabályok ezt nem teszik lehetővé.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

térkép

traffipax

mérés

autó

utazás

sebesség

sebességmérés