Bődületes tempó: őrült száguldozás a 4-es főúton

HelloVidék   
  Megosztom
Bődületes tempó: őrült száguldozás a 4-es főúton

Szombaton nagy élet volt Téglás térségében: mintha autóversenyt figyeltek volna a helyi rendőrök.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rendőrei szombat délután a 4-es főúton ellenőrizték a közúti közlekedési szabályok betartását, így a járművek sebességét is. Alig negyedóra különbséggel két autós is tesztelte a traffipax méréshatárát - derül ki a police.hu cikkéből.

Az egyik egy kombi Volvo volt, amelyből ki sem nézné az ember, hogy 208 km/órás sebességre képes, ráadásul egy olyan szakaszon, ahol mindössze 90 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség. nem sokkal később pedig egy Porsche szaladt bele az ellenőrzésbe 195 km/órás sebességgel. A járművezetőkkel szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

Fotó: police.hu

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

rendőrség

sebesség

sebességhatár

sebességmérés

traffipax