Bődületes tempó: őrült száguldozás a 4-es főúton

HelloVidék   
  Megosztom
Bődületes tempó: őrült száguldozás a 4-es főúton

Szombaton nagy élet volt Téglás térségében: mintha autóversenyt figyeltek volna a helyi rendőrök.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rendőrei szombat délután a 4-es főúton ellenőrizték a közúti közlekedési szabályok betartását, így a járművek sebességét is. Alig negyedóra különbséggel két autós is tesztelte a traffipax méréshatárát - derül ki a police.hu cikkéből.

Az egyik egy kombi Volvo volt, amelyből ki sem nézné az ember, hogy 208 km/órás sebességre képes, ráadásul egy olyan szakaszon, ahol mindössze 90 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség. nem sokkal később pedig egy Porsche szaladt bele az ellenőrzésbe 195 km/órás sebességgel. A járművezetőkkel szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

Fotó: police.hu

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

rendőrség

sebesség

sebességhatár

sebességmérés

traffipax