Bődületes tempó: őrült száguldozás a 4-es főúton

HelloVidék   
  Megosztom
Bődületes tempó: őrült száguldozás a 4-es főúton

Szombaton nagy élet volt Téglás térségében: mintha autóversenyt figyeltek volna a helyi rendőrök.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rendőrei szombat délután a 4-es főúton ellenőrizték a közúti közlekedési szabályok betartását, így a járművek sebességét is. Alig negyedóra különbséggel két autós is tesztelte a traffipax méréshatárát - derül ki a police.hu cikkéből.

Az egyik egy kombi Volvo volt, amelyből ki sem nézné az ember, hogy 208 km/órás sebességre képes, ráadásul egy olyan szakaszon, ahol mindössze 90 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség. nem sokkal később pedig egy Porsche szaladt bele az ellenőrzésbe 195 km/órás sebességgel. A járművezetőkkel szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

Fotó: police.hu

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

rendőrség

sebesség

sebességhatár

sebességmérés

traffipax