Ilyen nincs: forgalommal szemben száguldozott egy autó az M7-esen + videó

Index   
  Megosztom
Ilyen nincs: forgalommal szemben száguldozott egy autó az M7-esen + videó

Megzavarodhatott annak a gépkocsinak a vezetője, amit kedd délelőtt többen is láttak az M7-es autópályán forgalommal szemben közlekedni - írja az Index.

Az Index olvasója videót készített arról az ámokfutóról, aki körülbelül 120 km/órás tempóval haladt Siófok irányába Székesfehérvár környékén. A portál megkereste a rendőrséget, akik elmondták, hogy "10 óra 30 perc körül három egymást követő bejelentés is érkezett arról, hogy az M7-es autópálya 70. kilométerszelvénye közelében, Siófok irányába, a belső forgalmi sávban, a forgalommal szemben halad egy fehér színű furgon." A helyszínre küldött rendőrök nem észlelték a szabálytalanul közlekedő járműt, sőt hasonló színű és típusú autót sem láttak, így az intézkedés elmaradt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

autópálya

utazás

autó

kocsi

furgon

szabálytalanság