Ilyen nincs: forgalommal szemben száguldozott egy autó az M7-esen + videó

Index   
  Megosztom
Ilyen nincs: forgalommal szemben száguldozott egy autó az M7-esen + videó

Megzavarodhatott annak a gépkocsinak a vezetője, amit kedd délelőtt többen is láttak az M7-es autópályán forgalommal szemben közlekedni - írja az Index.

Az Index olvasója videót készített arról az ámokfutóról, aki körülbelül 120 km/órás tempóval haladt Siófok irányába Székesfehérvár környékén. A portál megkereste a rendőrséget, akik elmondták, hogy "10 óra 30 perc körül három egymást követő bejelentés is érkezett arról, hogy az M7-es autópálya 70. kilométerszelvénye közelében, Siófok irányába, a belső forgalmi sávban, a forgalommal szemben halad egy fehér színű furgon." A helyszínre küldött rendőrök nem észlelték a szabálytalanul közlekedő járműt, sőt hasonló színű és típusú autót sem láttak, így az intézkedés elmaradt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

autópálya

utazás

autó

kocsi

furgon

szabálytalanság