Kiadták a vészjelzést! Brutális hőhullám tarolja le az országot

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Kiadták a vészjelzést! Brutális hőhullám tarolja le az országot

A következő napokban fokozódik a meleg, a hét második felében 35-36 fok is lehet. A héten helyenként, a hét végén már többfelé lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken a napos idő mellett legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet kedden 15-20, szerdán 16-21, csütörtökön 16-22, pénteken 17-22 fok között valószínű. A nappali maximumok kedden 29-33, szerdán 30-34, csütörtökön és pénteken 31-35 fok között alakulnak.

Szombaton is napos időre lehet számítani. Helyenként - főként északnyugaton, északon - lehet zápor, zivatar. A szél megélénkül, több helyen meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 17-23, a legmagasabb hőmérséklet 32-36 fok között alakul.

Vasárnap is több órára kisüt a nap. Ezzel együtt több helyen lehet zápor, zivatar, akár viharos széllökéssel. A minimumhőmérséklet 18-24, a maximum 30-35 fok között alakul, de északnyugaton már kissé hűvösebb is lehet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

omsz

meteorológia

hőség

kánikula