Kiadták a vészjelzést! Brutális hőhullám tarolja le az országot

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Kiadták a vészjelzést! Brutális hőhullám tarolja le az országot

A következő napokban fokozódik a meleg, a hét második felében 35-36 fok is lehet. A héten helyenként, a hét végén már többfelé lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken a napos idő mellett legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet kedden 15-20, szerdán 16-21, csütörtökön 16-22, pénteken 17-22 fok között valószínű. A nappali maximumok kedden 29-33, szerdán 30-34, csütörtökön és pénteken 31-35 fok között alakulnak.

Szombaton is napos időre lehet számítani. Helyenként - főként északnyugaton, északon - lehet zápor, zivatar. A szél megélénkül, több helyen meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 17-23, a legmagasabb hőmérséklet 32-36 fok között alakul.

Vasárnap is több órára kisüt a nap. Ezzel együtt több helyen lehet zápor, zivatar, akár viharos széllökéssel. A minimumhőmérséklet 18-24, a maximum 30-35 fok között alakul, de északnyugaton már kissé hűvösebb is lehet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

omsz

meteorológia

hőség

kánikula