Nyakon csípték a lángos-őrültet: 227-tel száguldozott Borsodban

HelloVidék   
  Megosztom
Nyakon csípték a lángos-őrültet: 227-tel száguldozott Borsodban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei 2019. június 10-én 12 óra előtt a 37-es számú főúton menet közben rögzítették, amint egy sofőr járművével a megengedett legnagyobb sebesség több mint kétszeresével, 227 km/órával haladt – írja a police.hu.

Az 54 éves újfehértói lakost, aki a motorkerékpárt vezette, a hatóság háromszázezer forint közigazgatási bírság megfizetésére kötelezte. A rendőri intézkedés során a motoros közölte, hogy csak egy lángosért ugrott át borsodba.

A police.hu cikke felhívja a figyelmet arra, hogy mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon. Az ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan megszegő sofőrök és az ittas járművezetők kiszűrése, ezzel a közlekedésbiztonsági helyzet érzékelhető javítása.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

sebességmérés

motor

lángos

szabálysértés

büntetés

közlekedésbiztonság

közlekedés