A Balaton felett hangolódnak a pilóták: ezt látják a magasból

HelloVidék   
  Megosztom
A Balaton felett hangolódnak a pilóták: ezt látják a magasból

A Red Bull Air Race elit pilótái közül ketten is a Balaton-part felderítésével ismerkedtek az új helyszínnel. François Le Vot (FRA) és Ben Murphy (GBR) versenyrepülőikből csodálhatták meg többek között a Hévízi-tavat, a Festetics-palota barokk szépségét és a Tihanyi-félsziget lélegzetelállító látványát.

Nem csak a természetvédelmi területet barangolhatták be madártávlatból a pilóták, a Bencés Apátság területén található Kéttornyú templomot is egy nem mindennapi szemszögből láthatták a versenyzők. Le Vot és Murphy a júniusi orosz megállót követően fej-fej mellett, a negyedik és ötödik helyen végzett a dobogón, ezen a hétvégén pedig a bajnokság többi résztvevőjére, elsősorban az élen haladó Joshide Murojára (JPN), Martin Šonkára (CZE) és Matt Hallra (AUS) gyakorolnak majd nyomást.

Kövesd te is figyelemmel a szezon utolsó európai futamát, ahol a Red Bull Air Race világbajnokság pilótái a Balaton-parti Zamárdiból indulnak. A július 13-i kvalifikációs napot követően 14-én, vasárnap mérhetik össze ügyességüket és gyorsaságukat a Master Class versenyzői.

További információkért kattints az esemény weboldalára.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

red bull

red bull air race

pilóta

repülő

repülőgép

látnivalók