Vonatozz féláron Visegrádra: így juthatsz kedvezményekhez

HelloVidék   
  Megosztom
Vonatozz féláron Visegrádra: így juthatsz kedvezményekhez

A MÁV-START és a GYSEV a július 12-től 14-ig tartó Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra utazók számára 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi vasútállomásról Nagymaros-Visegrád állomásra. Innét révvel lehet átkelni a Dunán Visegrádra.

A kedvezmény alapesetben másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat (gyors, IC, EC pótdíjat, illetve helyjegyet) meg kell fizetni. A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban július 11-én lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 15-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló karszalagot felmutatják. Ennek hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

Bővebb információ a rendezvény weboldalán olvashatók

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

visegrád

játék

utazás

vonat

máv

jegy

kedvezmény