Hatalmas pusztítást végzett a vihar: 900-szor riasztották a katasztrófavédelmet

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Hatalmas pusztítást végzett a vihar: 900-szor riasztották a katasztrófavédelmet

A vasárnapi vihar következtében keletkezett károk felszámolásához néhány órán belül országszerte összesen több mint kilencszáz alkalommal riasztották a katasztrófavédelem hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóit, akiknek főként kidőlt fák, leszakadt vezetékek, megrongált tetőszerkezetek és elöntött pincék adtak munkát – írja a Propeller.hu.

A Mávinform azt írta közleményében, a vasárnapi viharban kidőlt fákat eltávolították a sínekről, a felsővezeték-rendszereket helyreállították, megvizsgálták, így a legtöbb vonalon biztonságos és menetrendszerű a vasúti közlekedés - közölte MTI.

A szobi vonalon például a Dömösi átkelés megállóhelynél a hordalékot még el kell távolítani az egyik pályatestről. Nagymaros és Szob között emiatt továbbra is egyvágányos a közlekedés. A szobi vonatok menetideje hétfőn napközben 15-20 perccel hosszabb lesz.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

időjárás

károk

vonat

közlekedés

szob

dömös

katasztrófavédelem