Figyelem: a hétvégén nem lehet e-matricát vásárolni, itt vannak a részletek!

MTI   
  Megosztom
Figyelem: a hétvégén nem lehet e-matricát vásárolni, itt vannak a részletek!

Karbantartás miatt nem lesz elérhető a hétvégén az útdíjfizetési rendszer - tájékoztatta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. csütörtökön az MTI-t közleményben.

Augusztus 10-én, szombat éjjel 23.00 órától augusztus 11-én, vasárnap várhatóan legkésőbb 03.00 óráig informatikai fejlesztést hajtanak végre az útdíjfizetés rendszerében, így a megszokott értékesítési szolgáltatások ebben az időpontban átmenetileg nem lesznek elérhetők.

A közlemény szerint a tervezett karbantartás az autópálya-matricával, a viszonylati jeggyel közlekedő és a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket egyaránt érinti. A jelzett időszakban egyebek között nem lehet majd vásárlást kezdeményezni, egyenleget feltölteni. A fedélzeti eszközzel közlekedők útdíjbevallásait, megfelelő egyenleg esetén, a karbantartást követően befogadják.

Arra is figyelmeztettek, hogy a fizetős útszakaszokat a rendszerfejlesztés ideje alatt sem lehet ingyenesen igénybe venni. Az úthasználati jogosultságot (e-matrica, e-útdíj) érdemes a karbantartási időszakot megelőzően, előre megváltani az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban vagy viszonteladó partnereinél.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karbantartás

matrica

autópálya

útdíj

útdíjfizetési rendszer

autópálya matrica

e-matrica