Horrorkaraván: így kapcsolták le a tetteseket Kapuváron

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorkaraván: így kapcsolták le a tetteseket Kapuváron

Veszélyes járműszerelvényeket kapcsoltak le a kapuvári rendőrök a 85-ös főúton. A Kapuvári Rendőrkapitányság egyenruhásainak a Győr-Moson-Sopron megyei Szárföld belterületén kellett intézkedniük kedd délután két kisteherautó sofőrjével szemben - írja az Infostart.

Ahogy a portál beszámolt róla, az egyik sofőr szabálytalanul szállított a raktérben egy személyautót, míg a másik a platóján utaztatta a járművet. Ami megdöbbentő, hogy utóbbi trélerén is volt egy nem megfelelően rögzített pótkocsi. A a román gépjárművekről a rendőrök a balesetveszélyesen rögzített járműveket lepakoltatták, és helyszíni pénzbírsággal sújtották a szabálytalan sofőröket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

rendőr

rendőrkapitány

kapuvár

szállítás

utazás