Horrorkaraván: így kapcsolták le a tetteseket Kapuváron

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorkaraván: így kapcsolták le a tetteseket Kapuváron

Veszélyes járműszerelvényeket kapcsoltak le a kapuvári rendőrök a 85-ös főúton. A Kapuvári Rendőrkapitányság egyenruhásainak a Győr-Moson-Sopron megyei Szárföld belterületén kellett intézkedniük kedd délután két kisteherautó sofőrjével szemben - írja az Infostart.

Ahogy a portál beszámolt róla, az egyik sofőr szabálytalanul szállított a raktérben egy személyautót, míg a másik a platóján utaztatta a járművet. Ami megdöbbentő, hogy utóbbi trélerén is volt egy nem megfelelően rögzített pótkocsi. A a román gépjárművekről a rendőrök a balesetveszélyesen rögzített járműveket lepakoltatták, és helyszíni pénzbírsággal sújtották a szabálytalan sofőröket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

rendőr

rendőrkapitány

kapuvár

szállítás

utazás