Lekapcsolták a száguldó motorost: több százezer forint a büntetése

MTI   
  Megosztom
Lekapcsolták a száguldó motorost: több százezer forint a büntetése

Jelentős sebességtúllépés miatt büntettek meg Zalában egy motorost. A megengedett sebességet jóval túllépve, 216 kilométeres sebességgel száguldott a 760-as számú főúton - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon.

Felsőpáhok térségében száguldozott a motoros, akit a maximális összegű, 300 ezer forintos bírsággal sújtottak. A zalai rendőrök a hosszú hétvégén tartott koncentrált sebességellenőrzés során mérték be a motorkerékpárost, aki a megengedett 90 kilométer helyett 216 kilométeres sebességgel hajtott, veszélyeztetve önmagát és a közlekedésben résztvevők testi épségét.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

motoros

büntetés

száguldás

rendőrség

szabálysértés