Este utaznál? Erre vigyázz: 3 hónapig zárva lesznek a jegypénztárak

HelloVidék   
  Megosztom
Este utaznál? Erre vigyázz: 3 hónapig zárva lesznek a jegypénztárak

A Nyugati pályaudvaron Augusztus 30-tól szeptember 22-ig zárva tartanak a belföldi jegypénztárak 19:35-től másnap reggel 6-ig, pedig azoknak a pályaudvar nyitvatartási ideje alatt, hajnali 2 óra 30 perc és 0 óra 50 perc között folyamatosan üzemelniük kellene – írja az atv.hu.

Estétől reggelig zárva tartanak a jegypénztárak a Nyugati pályaudvaron. A MÁV szóvivőjének elmondása szerint az intézkedésnek a munkaerőhiány az oka. A helyzetet súlyosbítja, hogy a jegykiadó automaták sem működnek megfelelően: a gépek harmada rossz, van, amelyik nem fogad el bankjegyet, a többinél pedig feltorlódnak a várakozók.

A Közlekedő Tömeg Egyesület szerint a vasúttársaságnak lehetővé kellene tennie, hogy a vonatokon is lehessen pótdíj nélkül jegyet váltani.

További információért atv Híradója itt tekinthető meg.

Fotó: MTVA/Jászai Csaba

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vonat

máv

utazás

automata

jegyvásárlás

jegy