Este utaznál? Erre vigyázz: 3 hónapig zárva lesznek a jegypénztárak

HelloVidék   
  Megosztom
Este utaznál? Erre vigyázz: 3 hónapig zárva lesznek a jegypénztárak

A Nyugati pályaudvaron Augusztus 30-tól szeptember 22-ig zárva tartanak a belföldi jegypénztárak 19:35-től másnap reggel 6-ig, pedig azoknak a pályaudvar nyitvatartási ideje alatt, hajnali 2 óra 30 perc és 0 óra 50 perc között folyamatosan üzemelniük kellene – írja az atv.hu.

Estétől reggelig zárva tartanak a jegypénztárak a Nyugati pályaudvaron. A MÁV szóvivőjének elmondása szerint az intézkedésnek a munkaerőhiány az oka. A helyzetet súlyosbítja, hogy a jegykiadó automaták sem működnek megfelelően: a gépek harmada rossz, van, amelyik nem fogad el bankjegyet, a többinél pedig feltorlódnak a várakozók.

A Közlekedő Tömeg Egyesület szerint a vasúttársaságnak lehetővé kellene tennie, hogy a vonatokon is lehessen pótdíj nélkül jegyet váltani.

További információért atv Híradója itt tekinthető meg.

Fotó: MTVA/Jászai Csaba

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vonat

máv

utazás

automata

jegyvásárlás

jegy