Indul az országos gigarazzia: egy hétre ellepik az utakat a rendőrök

MTI   
  Megosztom
Indul az országos gigarazzia: egy hétre ellepik az utakat a rendőrök

Egyhetes összehangolt rendőrségi közúti ellenőrzés kezdődik ma Magyarországon.

A rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) éves ellenőrzési terve alapján szeptember 16. és szeptember 22. között tartja Magyarországon a "Figyelemmel az útra" elnevezésű ellenőrzését. Az európai kampány során elsősorban a menet közbeni mobiltelefon-használatot ellenőrzik, de nagy hangsúlyt kap a menet közbeni csetelés, közösségi oldalon élőben való bejelentkezés (élőzés), és a szelfizés is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

utazás

rendőrség

razzia

ellenőrzés

vezetés