Így száguldozott a felelőtlen sofőr: egy hajszálon múlt a gyalogos élete + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Így száguldozott a felelőtlen sofőr: egy hajszálon múlt a gyalogos élete + videó

Olvasónktól kaptuk az alábbi felvételt, melyen jól látszik, amint pirosra vált a lámpa az autósok számára az Izsáki úton lévő zebránál. Amikor a gyalogos zöld jelzést kap, majdnem elindul, eközben azonban nagy sebességgel keresztülszáguld egy Audi a gyalog-átkelőhelyen. Mint a videón is látható, nem sokon múlt a tragédia - írja a baon.hu.

A portál kereste a rendőrséget az esettel kapcsolatban, ők pedig kifejtették, hogy a felvétel alapján a szabálytalan közlekedési magatartás egyértelműen megállapítható, ezért a közigazgatási eljárást hivatalból megindították. Kiemelték viszont, hogy az eset tisztázásához szükséges adatok csak a felvételt készítő meghallgatásával biztosíthatóak, ezért minden esetben szükséges lenne, hogy a felvétel készítője felvegye a kapcsolatot a rendőrséggel. Azt viszont elmondták, hogy a felvételen látható, a piros lámpát figyelmen kívül hagyó sofőrrel szemben 50 ezer forint közigazgatási bírságot, és nyolc büntetőpontot szabnak ki.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sofőr

száguldás

közlekedés

autósok

autó

gyalogos. közlekedési lámpa

zebra