Így száguldozott a felelőtlen sofőr: egy hajszálon múlt a gyalogos élete + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Így száguldozott a felelőtlen sofőr: egy hajszálon múlt a gyalogos élete + videó

Olvasónktól kaptuk az alábbi felvételt, melyen jól látszik, amint pirosra vált a lámpa az autósok számára az Izsáki úton lévő zebránál. Amikor a gyalogos zöld jelzést kap, majdnem elindul, eközben azonban nagy sebességgel keresztülszáguld egy Audi a gyalog-átkelőhelyen. Mint a videón is látható, nem sokon múlt a tragédia - írja a baon.hu.

A portál kereste a rendőrséget az esettel kapcsolatban, ők pedig kifejtették, hogy a felvétel alapján a szabálytalan közlekedési magatartás egyértelműen megállapítható, ezért a közigazgatási eljárást hivatalból megindították. Kiemelték viszont, hogy az eset tisztázásához szükséges adatok csak a felvételt készítő meghallgatásával biztosíthatóak, ezért minden esetben szükséges lenne, hogy a felvétel készítője felvegye a kapcsolatot a rendőrséggel. Azt viszont elmondták, hogy a felvételen látható, a piros lámpát figyelmen kívül hagyó sofőrrel szemben 50 ezer forint közigazgatási bírságot, és nyolc büntetőpontot szabnak ki.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sofőr

száguldás

közlekedés

autósok

autó

gyalogos. közlekedési lámpa

zebra