Így száguldozott a felelőtlen sofőr: egy hajszálon múlt a gyalogos élete + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Így száguldozott a felelőtlen sofőr: egy hajszálon múlt a gyalogos élete + videó

Olvasónktól kaptuk az alábbi felvételt, melyen jól látszik, amint pirosra vált a lámpa az autósok számára az Izsáki úton lévő zebránál. Amikor a gyalogos zöld jelzést kap, majdnem elindul, eközben azonban nagy sebességgel keresztülszáguld egy Audi a gyalog-átkelőhelyen. Mint a videón is látható, nem sokon múlt a tragédia - írja a baon.hu.

A portál kereste a rendőrséget az esettel kapcsolatban, ők pedig kifejtették, hogy a felvétel alapján a szabálytalan közlekedési magatartás egyértelműen megállapítható, ezért a közigazgatási eljárást hivatalból megindították. Kiemelték viszont, hogy az eset tisztázásához szükséges adatok csak a felvételt készítő meghallgatásával biztosíthatóak, ezért minden esetben szükséges lenne, hogy a felvétel készítője felvegye a kapcsolatot a rendőrséggel. Azt viszont elmondták, hogy a felvételen látható, a piros lámpát figyelmen kívül hagyó sofőrrel szemben 50 ezer forint közigazgatási bírságot, és nyolc büntetőpontot szabnak ki.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sofőr

száguldás

közlekedés

autósok

autó

gyalogos. közlekedési lámpa

zebra