Milliós fejlesztés: újabb kerékpárút készül Pécsett

MTI   
  Megosztom
Milliós fejlesztés: újabb kerékpárút készül Pécsett

Még idén elkészül az a kerékpáros útvonal, amely Pécs keleti részét kapcsolja össze a belvárossal - közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata az MTI-vel.

A 215 millió forintos fejlesztési forrásból megvalósuló, jelenleg már zajló beruházás eredményeként összekapcsolják a meglévő egyetemi városi kerékpárutat a Zsolnay Kulturális Negyeden keresztül a keleti városrésszel. Az új útvonal révén a város kelet-nyugati irányú kerékpáros átjárhatósága jelentősen javul - írták a közleményben.

Kitértek arra, hogy Pécs keleti részének jelenleg nincs olyan kerékpáros összeköttetése, amelyen a városközpont biztonságosan elérhető lenne. A fejlesztés során egy patak felett hidat is építenek, emellett valamennyi útcsatlakozás biztonságos kiépítése is megtörténik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pécs

vidék

belváros

kerékpár

kerékpárút

fejlesztés

kerékpáros útvonal

baranya megye