Sebességmámor a Balatonnál: brutális gyorsulásokat mértek a rendőrök

24.hu   
  Megosztom
Sebességmámor a Balatonnál: brutális gyorsulásokat mértek a rendőrök

Balatonlellén 158 km/órával fotóztak le egy BMW-st, egy békési sofőr viszont még nála is rosszabbul járt – írja a 24.hu.

Sebességellenőrzést tartottak vasárnap Balatonlellén a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai, amikor egy BMW sofőrje a megengedett 50 km/óra helyett 158 km/óra sebességgel közlekedett.

Még nála is rosszabbul járt egy békési sofőr: a kocsi vezetője Békéscsaba irányába tartott, amikor 16 óra 47 perckor 139 km/h sebessége miatt bemérték. Alig két órával később visszafelé is belefutott a traffipaxba, amikor 140 km/h sebességgel hajtott Csorvás felé.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

balatonlelle

sebességmérés

sebesség

utazás

autó