Így módosul a menetrend: erre figyeljen, aki Szob felé közlekedik

MTI   
  Megosztom
Így módosul a menetrend: erre figyeljen, aki Szob felé közlekedik

A Budapest-Vác-Szob vonalon pénteken este nyolc órától vasárnap éjfélig, illetve október 25-én este nyolc órától 27-én éjfélig pályakarbantartást végeznek Nagymaros és Szob között, emiatt módosul a vasúti menetrend.

A Mávinform csütörtöki tájékoztatása szerint egyes vonatok nem a teljes útvonalon, illetve eltérő megállásokkal közlekednek. Szombaton és vasárnap a hétvégi kirándulóforgalmat szolgáló szobi személyvonatok délelőtt csak Nagymarosig járnak, illetve délután Nagymarosról indulnak.

Az online menetrendi keresőkben a módosított adatok szerepelnek, az alapján tudnak megfelelő járatot választani az utasok. Nyáron, a többszöri heves esőzések miatt megrongálódott szakaszon javítják a kavicságyazatot, és szabályozzák a síneket, így biztonságosabb és pontosabb lesz a közlekedés a szakaszon.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vonat

közlekedés

utazás

máv

menetrend

budapest

vác

szob

nagymaros

pályakarbantartás