Ítéletidő zúzza szét az októberi kánikulát: jönnek a mínuszok, erre készülj

MTI   
  Megosztom
Ítéletidő zúzza szét az októberi kánikulát: jönnek a mínuszok, erre készülj

A jövő héten jelentős lehűlés várható. Többfelé napközben is 10 fok alatt marad a hőmérséklet, a leghidegebb órákban pedig helyenként már mínuszok is lehetnek. Emellett változékonyra is fordul az időjárás: többször, többfelé várható eső, zápor - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Hétfőn a köd délelőtt mindenütt feloszlik. Ezt követően kezdetben az északi megyékben, délutántól másutt is megvastagszik a felhőzet, és egyre több helyen valószínű - többnyire kisebb - eső, záporeső. Délen, délkeleten, ahol még több órára kisüt a nap, nem valószínű csapadék. A leghidegebb órákban 1-10 fok lesz. Napközben északnyugaton és az északi határvidéken 11-16, másutt többnyire 18-23 fok között várható, délkeleten lesz a legmelegebb.
  • Kedden többfelé várható eső, zápor. A szél élénk, néhol erős lesz. A minimumhőmérséklet 6-12, a maximumhőmérséklet 8-13 fok között valószínű.
  • Szerdán napközben nem várható csapadék. A szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 0 és plusz 5 fok között valószínű, de a szélvédett északi völgyekben ennél pár fokkal hidegebb is lehet. Napközben 8-12 fokig melegszik a levegő.

KATT! Részletes, folyamatosan frissülő időjárás hírek ITT!

  • Csütörtökön több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet általában mínusz 4 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok 8-13 fok között alakulnak.
  • Pénteken, november elsején napközben felhős idő várható hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, majd délutántól nyugat felől megvastagszik a felhőzet. Estétől nyugaton eső, zápor előfordulhat. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 4, a legmagasabb hőmérséklet 7-14 fok között alakul.
  • Szombaton többfelé várható eső, zápor. A szél megélénkül, néhol megerősödik. A leghidegebb órákban 2-7 fok lesz. Napközben 8-15 fokig melegszik a levegő.
  • Vasárnapra virradó éjszaka még többfelé lesz csapadék. Napközben helyenként várható eső, zápor, de hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap is. A szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8, a legmagasabb hőmérséklet 10-15 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

omsz

meteorológia