Besegített egy őz: így bukott le az ittas sofőr

HelloVidék   
  Megosztom
Besegített egy őz: így bukott le az ittas sofőr

Az ittas férfi ellen vádat emelt az ügyészség. A vádiratban pénzbüntetést és vezetéstől eltiltást javasoltak. A Tatai Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a tatabányai férfival szemben, aki szeptember 3-án 20 óra körül a lakóhelyéről úgy indult el a személygépkocsijával, hogy előtte szeszesitalt fogyasztott - írja a kemma.hu.

Ahogy a portál írja, a bűncselekmény elkövetését beismerte a büntetlen elkövető. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre, és járművezetéstől eltiltásra ítélje.

A sofőr Tatán, a Környei úton az 56-os km szelvény közelében haladt, amikor egy őz ugrott a gépkocsija elé. Emiatt a vádlott a kormányt jobbra rántva az út melletti vízelvezető árokba hajtott. A férfi a járművezetéskor súlyos fokban volt alkoholosan befolyásolt

- mondta Dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség helyettes szóvivője.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

komárom-esztergom megye

komárom-esztergom megyei főügyészség

őz

baleset

kár

autóbaleset