Besegített egy őz: így bukott le az ittas sofőr

HelloVidék   
  Megosztom
Besegített egy őz: így bukott le az ittas sofőr

Az ittas férfi ellen vádat emelt az ügyészség. A vádiratban pénzbüntetést és vezetéstől eltiltást javasoltak. A Tatai Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a tatabányai férfival szemben, aki szeptember 3-án 20 óra körül a lakóhelyéről úgy indult el a személygépkocsijával, hogy előtte szeszesitalt fogyasztott - írja a kemma.hu.

Ahogy a portál írja, a bűncselekmény elkövetését beismerte a büntetlen elkövető. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre, és járművezetéstől eltiltásra ítélje.

A sofőr Tatán, a Környei úton az 56-os km szelvény közelében haladt, amikor egy őz ugrott a gépkocsija elé. Emiatt a vádlott a kormányt jobbra rántva az út melletti vízelvezető árokba hajtott. A férfi a járművezetéskor súlyos fokban volt alkoholosan befolyásolt

- mondta Dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség helyettes szóvivője.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

komárom-esztergom megye

komárom-esztergom megyei főügyészség

őz

baleset

kár

autóbaleset