Ilyen lett az ország legszebb karácsonyi villamosa: fotókon a miskolci csoda

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen lett az ország legszebb karácsonyi villamosa: fotókon a miskolci csoda

Idén december elsején indult a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci Adventi Villamos, amelyet nyolcadik éve készítenek lelkesen a város közlekedési vállalatának dolgozói - írja közlekedési társaság weboldalán.

Advent első hétvégéjén útjára indult Miskolcon is a karácsonyi villamos. A jármű különlegessége, hogy minden évben új látványelemekkel újul meg. Tavaly például egy kívülről kézzel festett jégpalota szállította az utasokat, idén pedig egy bájos mézeskalács házikót készítettek a lelkes MVK-sok. A szerelvényt számos 3D-s elem, fényfüggöny és több száz méter fénycső díszíti. A villamos belsejében egy búbos kemence is helyet kapott, a középső rész a mézeskalács házikó konyhája lett, míg a villamos két vége nappalivá alakult.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

karácsony

villamos

dekoráció