Ilyen lett az ország legszebb karácsonyi villamosa: fotókon a miskolci csoda

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen lett az ország legszebb karácsonyi villamosa: fotókon a miskolci csoda

Idén december elsején indult a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci Adventi Villamos, amelyet nyolcadik éve készítenek lelkesen a város közlekedési vállalatának dolgozói - írja közlekedési társaság weboldalán.

Advent első hétvégéjén útjára indult Miskolcon is a karácsonyi villamos. A jármű különlegessége, hogy minden évben új látványelemekkel újul meg. Tavaly például egy kívülről kézzel festett jégpalota szállította az utasokat, idén pedig egy bájos mézeskalács házikót készítettek a lelkes MVK-sok. A szerelvényt számos 3D-s elem, fényfüggöny és több száz méter fénycső díszíti. A villamos belsejében egy búbos kemence is helyet kapott, a középső rész a mézeskalács házikó konyhája lett, míg a villamos két vége nappalivá alakult.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

karácsony

villamos

dekoráció