Ilyen lett az ország legszebb karácsonyi villamosa: fotókon a miskolci csoda

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen lett az ország legszebb karácsonyi villamosa: fotókon a miskolci csoda

Idén december elsején indult a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci Adventi Villamos, amelyet nyolcadik éve készítenek lelkesen a város közlekedési vállalatának dolgozói - írja közlekedési társaság weboldalán.

Advent első hétvégéjén útjára indult Miskolcon is a karácsonyi villamos. A jármű különlegessége, hogy minden évben új látványelemekkel újul meg. Tavaly például egy kívülről kézzel festett jégpalota szállította az utasokat, idén pedig egy bájos mézeskalács házikót készítettek a lelkes MVK-sok. A szerelvényt számos 3D-s elem, fényfüggöny és több száz méter fénycső díszíti. A villamos belsejében egy búbos kemence is helyet kapott, a középső rész a mézeskalács házikó konyhája lett, míg a villamos két vége nappalivá alakult.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

karácsony

villamos

dekoráció