Ilyen lett az ország legszebb karácsonyi villamosa: fotókon a miskolci csoda

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen lett az ország legszebb karácsonyi villamosa: fotókon a miskolci csoda

Idén december elsején indult a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci Adventi Villamos, amelyet nyolcadik éve készítenek lelkesen a város közlekedési vállalatának dolgozói - írja közlekedési társaság weboldalán.

Advent első hétvégéjén útjára indult Miskolcon is a karácsonyi villamos. A jármű különlegessége, hogy minden évben új látványelemekkel újul meg. Tavaly például egy kívülről kézzel festett jégpalota szállította az utasokat, idén pedig egy bájos mézeskalács házikót készítettek a lelkes MVK-sok. A szerelvényt számos 3D-s elem, fényfüggöny és több száz méter fénycső díszíti. A villamos belsejében egy búbos kemence is helyet kapott, a középső rész a mézeskalács házikó konyhája lett, míg a villamos két vége nappalivá alakult.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

karácsony

villamos

dekoráció