Tavasz a Balatonon: új menetrenddel járnak a kompok

HelloVidék   
  Megosztom
Tavasz a Balatonon: új menetrenddel járnak a kompok

A tavasz egyértelműen elérte a Balatont is, így a kompok is egyre sűrűbben közlekednek. A balatoni átkelőhajók a kora tavaszi menetrend szerint 40 percenként indulnak - írja a hirbalaton.hu.

Ha a melegedő időjárás és az egyre hosszabb nappalok még nem adtak elég bizonyosságot a portál szerint a tavasz egyik csalhatatlan jele, hogy sűrűbben és hosszabb ideig közlekednek a balatoni kompok.

A balatoni átkelőhajók március 13-tól 40 percenként indulnak: Szántódrévből 6:40 és 18:40 óra, Tihanyrévből pedig 7:00 és 19:00 óra között, melyeket szükség esetén a menetrend felfüggesztésével sűrít az üzemeltető Balatoni Hajózási Zrt. További kompközlekedéssel kapcsolatos információk a Szántód-Tihany kompjárat oldalon.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

komp

tavasz

közlekedés

balaton