Tavasz a Balatonon: új menetrenddel járnak a kompok

HelloVidék   
  Megosztom
Tavasz a Balatonon: új menetrenddel járnak a kompok

A tavasz egyértelműen elérte a Balatont is, így a kompok is egyre sűrűbben közlekednek. A balatoni átkelőhajók a kora tavaszi menetrend szerint 40 percenként indulnak - írja a hirbalaton.hu.

Ha a melegedő időjárás és az egyre hosszabb nappalok még nem adtak elég bizonyosságot a portál szerint a tavasz egyik csalhatatlan jele, hogy sűrűbben és hosszabb ideig közlekednek a balatoni kompok.

A balatoni átkelőhajók március 13-tól 40 percenként indulnak: Szántódrévből 6:40 és 18:40 óra, Tihanyrévből pedig 7:00 és 19:00 óra között, melyeket szükség esetén a menetrend felfüggesztésével sűrít az üzemeltető Balatoni Hajózási Zrt. További kompközlekedéssel kapcsolatos információk a Szántód-Tihany kompjárat oldalon.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

komp

tavasz

közlekedés

balaton