Tavasz a Balatonon: új menetrenddel járnak a kompok

HelloVidék   
  Megosztom
Tavasz a Balatonon: új menetrenddel járnak a kompok

A tavasz egyértelműen elérte a Balatont is, így a kompok is egyre sűrűbben közlekednek. A balatoni átkelőhajók a kora tavaszi menetrend szerint 40 percenként indulnak - írja a hirbalaton.hu.

Ha a melegedő időjárás és az egyre hosszabb nappalok még nem adtak elég bizonyosságot a portál szerint a tavasz egyik csalhatatlan jele, hogy sűrűbben és hosszabb ideig közlekednek a balatoni kompok.

A balatoni átkelőhajók március 13-tól 40 percenként indulnak: Szántódrévből 6:40 és 18:40 óra, Tihanyrévből pedig 7:00 és 19:00 óra között, melyeket szükség esetén a menetrend felfüggesztésével sűrít az üzemeltető Balatoni Hajózási Zrt. További kompközlekedéssel kapcsolatos információk a Szántód-Tihany kompjárat oldalon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

komp

tavasz

közlekedés

balaton