Tavasz a Balatonon: új menetrenddel járnak a kompok

HelloVidék   
  Megosztom
Tavasz a Balatonon: új menetrenddel járnak a kompok

A tavasz egyértelműen elérte a Balatont is, így a kompok is egyre sűrűbben közlekednek. A balatoni átkelőhajók a kora tavaszi menetrend szerint 40 percenként indulnak - írja a hirbalaton.hu.

Ha a melegedő időjárás és az egyre hosszabb nappalok még nem adtak elég bizonyosságot a portál szerint a tavasz egyik csalhatatlan jele, hogy sűrűbben és hosszabb ideig közlekednek a balatoni kompok.

A balatoni átkelőhajók március 13-tól 40 percenként indulnak: Szántódrévből 6:40 és 18:40 óra, Tihanyrévből pedig 7:00 és 19:00 óra között, melyeket szükség esetén a menetrend felfüggesztésével sűrít az üzemeltető Balatoni Hajózási Zrt. További kompközlekedéssel kapcsolatos információk a Szántód-Tihany kompjárat oldalon.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

komp

tavasz

közlekedés

balaton