Nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók Szekszárdon: oltják a börtön tetejét

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók Szekszárdon: oltják a börtön tetejét

A büntetés-végrehajtási intézet tetőszerkezete gyulladt ki - írta közleményében a Katasztrófavédelem.

Ahogy a portál írja, a Tolna megyei büntetés-végrehajtási intézet tetőszerkezetén keletkezett tűz hétfő reggel Szekszárdon, a Béla király téren. A tűz átterjedt a szomszédos épületre, amelynek oltásán közös erővel, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak a szekszárdi, a bonyhádi, a paksi, a véméndi, a bajai, a kalocsai és a komlói hivatásos tűzoltók. A tűzoltás idejére az épületben tartózkodókat biztonságos helyre kísérték.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szekszárd

börtön

tűz

tűzeset

tűzoltás

tűzoltók