Nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók Szekszárdon: oltják a börtön tetejét

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók Szekszárdon: oltják a börtön tetejét

A büntetés-végrehajtási intézet tetőszerkezete gyulladt ki - írta közleményében a Katasztrófavédelem.

Ahogy a portál írja, a Tolna megyei büntetés-végrehajtási intézet tetőszerkezetén keletkezett tűz hétfő reggel Szekszárdon, a Béla király téren. A tűz átterjedt a szomszédos épületre, amelynek oltásán közös erővel, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak a szekszárdi, a bonyhádi, a paksi, a véméndi, a bajai, a kalocsai és a komlói hivatásos tűzoltók. A tűzoltás idejére az épületben tartózkodókat biztonságos helyre kísérték.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szekszárd

börtön

tűz

tűzeset

tűzoltás

tűzoltók