Autósok figyelem: ezeken az útvonalakon számíthatunk fennakadásra

MTI   
  Megosztom
Autósok figyelem: ezeken az útvonalakon számíthatunk fennakadásra

Megnövekedett közúti gépjárműforgalomra kell számítani március 27-én reggel és délután az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár vezetési gyakorlata miatt Szolnok és Táborfalva között.

Az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár 2020. március 27-én vezetési gyakorlatot hajt végre Szolnok és Táborfalva közötti útszakaszokon.

Megnövekedett közúti gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi időpontokban és útszakaszokon:

  • 2019. március 27. 06:00-08:00 között - Szolnok-Táborfalva (Szolnok- 4. számú főút - Törtel - Cegléd - Csemő - Lajosmizse - Táborfalva vezetési gyakorlat pálya)
  • 2019. március 27. 14:30-16:30 között - Táborfalva-Szolnok (Táborfalva vezetési gyakorlat pálya - Lajosmizse - Csemő - Cegléd - Törtel - 4. számú főút - Szolnok bázis)

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopot, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A menetoszlop elején és végén figyelmeztető jelzést használó járművek közlekednek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

honvédelem

forgalom

közlekedés