Változik a menetrend a vasútnál: mutatjuk hol kell figyelned

MTI   
  Megosztom
Változik a menetrend a vasútnál: mutatjuk hol kell figyelned

A május 7-ig tartó pályafelújítás miatt április 14-től Gödöllő és Hatvan között pótlóbuszok közlekednek. A munkálatok más járatokat is érintenek, ahol szintén változásokra lehet számítani majd.

A Mávinform tájékoztatása szerint a miskolci fővonal Gödöllő és Hatvan közötti szakaszán április 14-től május 7-ig folytatják a pályafelújítást. Ebben az időszakban a késő esti és reggeli vonatok helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat. Ez eltérő időpontokban és állomások között érinti a közlekedést, ezért érdemes előre tájékozódni.

A változások érintenek egyes hatvani, egri, sátoraljaújhelyi járatokat, de a felújítás miatt több vonalon is módosul a menetrend. További információ a www.mav.hu/bphatvan oldalon olvasható.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

máv

máv menetrend

vonat

utazás

vasút

vasúti közlekedés