Felveszi a kesztyűt a Volánbusz: a MOL fertőtlenítőszerével harcolnak a koronavírus ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Felveszi a kesztyűt a Volánbusz: a MOL fertőtlenítőszerével harcolnak a koronavírus ellen

A Volánbusz az utasok és a dolgozók védelme érdekében folyamatosan bővíti a járvány elleni védekezés eszköztárát. A társaságnál életbe léptetett, soron kívüli higiéniai intézkedések fenntartása érdekében jelentős mennyiségű MOL Hygi kéz- és felületfertőtlenítő folyadékot rendelt a közlekedési társaság a MOL-csoport által gyártott új, fertőtlenítő hatású termékekből.

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében szigorú biztonsági és higiéniai intézkedések mellett továbbra is szállítja Volánbusz azokat az utasokat, akik ilyenkor sem tehetik meg, hogy otthon maradjanak, mert jelenlétük és munkájuk elengedhetetlen a létfontosságú szektorokban.

A társaság jelentős erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy óvja utasai és autóbusz-vezetői egészségét, melyben nagy segítséget jelentenek számára a MOL által gyártott, fertőtlenítő hatású termékek.

Az első szállítmánnyal 5 000 liter MOL Hygi Fluid kézfertőtlenítő és 5 000 liter MOL Hygi Flow Rapid felületfertőtlenítő folyadék érkezik a közlekedési társasághoz. A kézfertőtlenítő öblítést nem igénylő, hígítás nélkül használható, bőrkímélő hatású folyadék, mely elpusztítja a vírusokat, gombákat és baktériumokat. A felületfertőtlenítő használatra kész, aldehid- és klórmentes, felületen közvetlenül alkalmazható, gyors hatású alkoholos fertőtlenítő folyadék. Rendkívül hatékony minden kórokozó ellen, és elsősorban az autóbuszok kapaszkodóinak és egyéb felületeinek fertőtlenítésére használja fel a társaság az ország teljes területén.

A MOL-csoporthoz tartozó és kenőanyagok gyártásával foglalkozó MOL Lub Kft. mindössze két hét alatt állította át almásfüzitői üzemének egyik, korábban szélvédőfolyadékot készítő gyártósorát fertőtlenítő gyártására márciusban.

A MOL számára kiemelten fontos, hogy a saját gyártású MOL Hygi fertőtlenítőszerekkel segítse a koronavírus-járvány megfékezését. Az Operatív Törzzsel együttműködve eddig csaknem félmillió liter fertőtlenítőt osztottunk szét országszerte a koronavírus elleni küzdelemben élen járó illetve közfeladatot ellátó intézményeknek, így például megyei rendőrségeknek, kórházaknak, a honvédségnek, hulladékkezelőknek és közlekedési vállalatoknak, köztük a Volánbusznak. Ezt követően pedig – várhatóan április végétől - fokozatosan megkezdődhet a MOL Hygi kiskereskedelmi forgalmazása is

– mondta Vida Szabolcs, a MOL Lub ügyvezető igazgatója. A Volánbusztovábbra is kéri, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel csak az vegye igénybe a közösségi közlekedést, akinek halaszthatatlanul szükséges, és aki csak teheti, elektronikus úton váltsa meg jegyét és bérletét. Az országos veszélyhelyzettel összefüggő, a Volánbusz autóbuszjáratait, menetrendjét, jegyés bérletváltási szabályait érintő változásokról az utasok a volanbusz.hu/koronavirus oldalon, tájékozódhatnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mol

volánbusz

közlekedés

koronavírus

koronavírus-járvány

fertőtlenítő