Halálos baleset a balatoni városban: mutatjuk a részleteket

MTI   
  Megosztom
Halálos baleset a balatoni városban: mutatjuk a részleteket

Tehergépkocsival ütközött össze és meghalt egy kerékpáros péntek délelőtt Balatonfüreden a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tehergépkocsival ütközött össze és meghalt egy kerékpáros péntek délelőtt Balatonfüreden.

A baleset a 71-es főút és a Tihanyi műút kereszteződésében történt. A biciklis, egy 43 éves zirci nő a helyszínen meghalt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

balaton

balatonfüred

baleset

kerékpár

közút

halál