Tragédia a somogyi erdőben: eltűnt kislány maradványaira bukkant egy gombászó pár

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia a somogyi erdőben: eltűnt kislány maradványaira bukkant egy gombászó pár

Egy gombászó házaspár csontokat talált egy zacskóban az erdőben, Szántód közelében. Az orvosszakértő megállapította, egy 13-14 éves kislány maradványai lehetnek, aki valamikor az elmúlt húsz évben halt meg - számolt be róla a szoljon.hu.

Ahogy a portál írja, a csontokat rejtő zacskót tavaly decemberben Szántódpuszta közelében egy házaspár találta meg. Azonnal vizsgálat indult, miután bejelentették a történteket a rendőrségen.

Ahogy írták, összehasonlító DNS-vizsgálattal, ennyi idő után is ki lehet deríteni, hogy ki lehetett az áldozat. Az orvosszakértő szerint, ha összevetnék az elmúlt 20 évben eltűnt gyerekek mintáival, a csontokból kinyert adatokat, sikerrel járhatnának.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gombász

gombászás

túra

kirándulás

csont

csontok

maradvány

maradványok

rendőrség

somogyi erdő

somogyi erdők