Tragédia a somogyi erdőben: eltűnt kislány maradványaira bukkant egy gombászó pár

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia a somogyi erdőben: eltűnt kislány maradványaira bukkant egy gombászó pár

Egy gombászó házaspár csontokat talált egy zacskóban az erdőben, Szántód közelében. Az orvosszakértő megállapította, egy 13-14 éves kislány maradványai lehetnek, aki valamikor az elmúlt húsz évben halt meg - számolt be róla a szoljon.hu.

Ahogy a portál írja, a csontokat rejtő zacskót tavaly decemberben Szántódpuszta közelében egy házaspár találta meg. Azonnal vizsgálat indult, miután bejelentették a történteket a rendőrségen.

Ahogy írták, összehasonlító DNS-vizsgálattal, ennyi idő után is ki lehet deríteni, hogy ki lehetett az áldozat. Az orvosszakértő szerint, ha összevetnék az elmúlt 20 évben eltűnt gyerekek mintáival, a csontokból kinyert adatokat, sikerrel járhatnának.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gombász

gombászás

túra

kirándulás

csont

csontok

maradvány

maradványok

rendőrség

somogyi erdő

somogyi erdők